Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok dologtól rettegek, rémes...

Sok dologtól rettegek, rémes gondolataim vannak? Többi a leírásban.

Figyelt kérdés

Sokszor rémes dolgok jutnak eszembe pl mikor zuhanyzom, hogy valaki betör a lakásunkba és megöl, vagy mikor sötétben biciklizem, hogy egy elhagyatott utcán rámront egy őrült láncfűrésszel, vagy hogy felrobbantják metrót amin utazom, v elkapnak az utcán sétálva, és megerőszakolnak, elrabolnak, és bezárnak,megkínoznak,mikor belépek v kilépek a liftböl különbozö rémes dolgokra számítok h mi lesz ott, mikor reggel kilépek az ajtón, félek h valaki ott fog állni.......Szerintem furcsán sokszor jut eszembe ilyesmi, már kérdeztem a barátom is h neki is támadnak-e hasonlo gondolatai, de elég furcsán nézett rám, ugyhogy dobtam a témát...

Horror filmet egyáltalán nem bírok nézni, félelemetes képeket sem.Egyedül aludni csak felkapcsolt lámpával,zenével.

Ha hallok valami brzasztót,sokáig gondolkodom rajta,félek egy folyoson egyedül végigsétálni.

A hétköznapjaimat nem keseríti meg ez, mert ettől függetlenül mindent csinálok, csak felmerülnek ilyen gondolatok.

Lehetséges ez attol, h gyerekkoromban sokszor rettegtem a fateromtol, és felnött ként is ugymond ujra át akarom élni a megszokott érzést és ezért ok nélkül szorongok?Vagy lehet h az elözö életemben eröszakos halál aldozata voltam??

Minden segítö jellegü választ megköszönök!!!

2016. jan. 15. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez finoman fogalmazva nem normális, megkéne oldani a problémát. Gondolom történt valami a gyerekkorodban, miért féltél a faterodtól? És mióta vannak ilyen félelmeid?
2016. jan. 15. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Fordulj szakemberhez!Nem kell senkinek sem elmondani, nem vagy elmebeteg de valami mozgolódik benned ez nyilvánvaló.Ne feledd magadnak tartozol vele hogy segítséget kérsz, remélem sikerrel jársz!Miskolcon tudok nagyon jó emberkét ha esetleg odavalósi vagy.Szia!
2016. jan. 15. 18:25
 3/10 anonim válasza:
Egy szakemberrel nem ártana elbeszélgetned, és ezt nem rossz értelemben mondom. De hátha ő tudna rajtad segiteni, hogy ne támadjanak ilyen gondolataid. Ha ez megnyugtat nem vagy egyedül a problémáddal, bár nekem a családban semmi baj nem volt és nincs is, de én is félek egyedül aludni. Ki nem állhatom, ha a párom éjszakás. Félek a sötétben, mindig rémálmaim vannak, felesleges dolgokon stresszelek. A szakember segiteni fog! Mielőbbi gyógyulást kivánok neked!
2016. jan. 15. 18:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Azért féltem z apámtól, mert folyton rossz kedve volt, minden este üvöltöztt anyámmal, de tetlegességig nagyon ritkán fajult a helyzet, talán ezért is úgymond különleges az eröszakos szitucio számomra, és borzszt kiváltképp el.Mindig nagyon rettegtem tölle h megüt, és láttam anyámon is.Volt h már beszélni is féltem vele, emlékszem mikor kicsi voltam próbált matekbol segyteni, és igy visszatekintve nem volt agresszív, épp jo pillanata volt, mégis elsírtam magam ,mikor nem tudtam a helyes választ.Szánalmas h még 23 évesen is kísártenek ezek dolgok.

Nem szerettem volna így szakemberhez fordulni, hisz az csak megerősítene, h problémám van, inkább valami alternatívát keresnék, pl küzdösport v valami.

Budapesti vagyok, de most Bécsben élek, szoval Miskolc sajnos eléggé ki van zárva, de azért nagyon köszönöm.Lehet egyébként h tényleg felkeresek valakit...

Egyébként még annyi info, h tini koromban elég sok barátom volt, nemis tudom miért, de rengeteg mindenkivel összejöttem, azt hitte mindenki h könnyüvérü vagyok, de mostmár látom h csak olyan valakire vágytam aki szeret, és megvéd, odafigyel rám,akinek fontos vagyok, meghallgat, felhív....Anyám xanax függö volt 20 éven keresztül apám miatt(ezt most tudtam meg pár hónapja), nemis foglalkoztak velem, és mint kisebbik leánygyermek, igen megviselt, többször is öngyilkos akartam lenne, de sosem jött össze...

Most h minden rendeződni látszik, vajon csak megint arra a megszokott közegre vágyom, hisz kb 17 évig éltem így...

2016. jan. 15. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmmedbe Bert Hellingert és munkásságát.Családfelállítás módszerét.Keress egy jó Családállítót Bécsben biztos hogy találsz.Rendkívül hatásos módszer.
2016. jan. 15. 19:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, utána fogok nézni mindenképp, habár apámmal már évek óta nem tartom a kapcsolatot, és nem is tervezem, tesóm igen, és ugyan olyan mint akkoriban, habár azt hiszem pár hónapja ö sem beszélt vele...
2016. jan. 15. 19:04
 7/10 A kérdező kommentje:
UUUUU hülyeséget írtam, csak pár sort olvastam a leírásból, és rögtön rájöttem h mi a téma, már csináltam ilyet, csak nem családdal kapcsolatbn, hanem a Jurassic Worldhöz kért egy ilyen jellegü elemzést a rendezö, nagyon érdekes, köszönöm h eszembe jutattad!!
2016. jan. 15. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom egyről beszélünk-e.Jurassic World? -^
2016. jan. 15. 19:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, a legujabb Jurassic Parknak a filmjéhez mielött megjelent kért a renderzö egy ilyen állítást, és kb az volt a feladat, h valaki lesz a rendezö, valaki az anyagiak, valaki a föszereplök, valaki a kameramann és akkor csak csendben álltunk, vgy oda sétáltunk egy meghatározott területen belül, ahová jolesett, ezzel feltárva a film hiányosságait, problémáit, azzal kapcsolatos összeföggéseket, ...mert a rendezönek rossz érzése volt, és ehhez egy magyar pszichologust kértek meg akit ismertem...A terápia kivitelezése is hasonlo lehet, amit te javasoltál.:)
2016. jan. 15. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja igen értem.A rendszerállítás része a dolognak.Lenyűgöző, nem is sejtettem hogy ilyet bevetnek filmeknél is.Én havi szinten járok ilyen eseményre, lenyűgöző! :)
2016. jan. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!