Mennyire normálisak az öléssel kapcsolatos gondolataim?
#2 vagyok kb 14 éves korom óta. de amíg nem akarok ténylegesen cselekedni addig nem aggódok. :D
Meghát mindenki volt már úgy hogy legszívesebben megölne másokat. :D
Nekem is volt már, hogy elképzeltem, hogy valakit megölnék, de amúgy sosem tennék ilyet (16-17 körül lehettem akkor).
Ha az ember feszültebb, stresszes, vagy sok nehézség éri, akkor könnyebben gondol akár ilyenekre, akár az öngyilkosságra, még akkor is, ha nem valódiak a szándékai.
Szerintem nem kell vele foglalkozni, akkor el fog múlni. Meg megpróbálhatnál könnyíteni az életeden, például úgy időzíteni a tanulást, hogy legyen időd az alvásra is.
Nekem sosem volt olyan gondolatom, hogy megölnék másokat.
Olyan viszont volt kb. a te korodban, hogy valakit, akire nagyon dühös voltam elképzeltem hogyan ölném meg. (nagyon csúnyán megalázta a legjobb barátnőmet, és amúgy is egy igazi gonosz fajta gyerek volt)
De ezek csak képzelgések voltak, ma már érettebb a gondolkodásom, és akire nagyon dühös vagyok egyszerűen fogom, és nem foglalkozom vele. Kizárom az életemből, mert fölösleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!