Betegségekkel kapcsolatos gondolataim vannak, tisztában vagyok vele, hogy ez csak gondolat, de hogy állítsam le?
Úgy, hogy hagyd abba :D
Első lépésben vedd észre, amikor csinálod. Ez nem olyan egyszerű, mert lehet már egy ideje csinálod amikor egyszerűen leesik, hogy jé csinálod. Második lépésben pedig vidd a gondolataidat valami másra. És ne legyen semmi utógondolat, hogy miért már megint, hogy de hülye vagyok stb. Csak vedd észre és amint észrevetted vidd a gondolataidat másra se szó se beszéd.
Szia Nonika 55
Pánikbetegséggel, illetve a gyanújával pszichiáterhez kell fordulni. Lehet, valami enyhébb antidepresszánssal, és némi életmód változtatással sikerülne meggyógyulnod. Ráadásul ez ingyenes is. Ha időpontot kérsz az orvostól, még várakoznod sem kell. Ha tényleg szeretnél gyógyulni, segítek neked, legalább az elindulásban. Én ffi vagyok, és gyógyult pánikbeteg. Szal végig lehet csinálni. Írjál, ha úgy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!