Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csinál egy pszichológus,...

Mit csinál egy pszichológus, ha közlöm vele, hogy vannak öngyilkossággal kapcsolatos gondolataim?

Figyelt kérdés
Ha azt is elmondom neki, hogy már régebben meg is terveztem? Nem tudom, hogy el e merjem neki mondani.

2015. ápr. 9. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Gyávaság öngyilkosnak lenni. Nagy butaság ezzel dicsekedni. Szerintem inkább maradjon titok. Szerintem jobbik esetben csak kapnál pár nyugtatót, rosszabikban pedig még plussz kezelést... ami ugye nem ingyenesek. Te tudod mit teszel.
2015. ápr. 10. 00:02
 2/10 mtke ***** válasza:
0%
Beutal a pszichiátriai osztályra felejtsd el gyorsan az egyik ismerősöm kislánya majdnem belrhalt ebbe.es nem csak magadnak artasz gondolj a szuleidre ne csak MAGADDAL foglakozz
2015. ápr. 10. 00:06
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Az első két válaszolónak gratulálok, főleg az elsőnek! Mi a *** válaszolgatsz ilyen témakörben ilyen felfogással? Istenem...

Kérdező, ha gondolod írj egy privátot ha szeretnél beszélgetni. Mentem át ilyesmi dolgokon az elmúlt pár évbe. Elhasználtam jó pár pszichomókust :D

2015. ápr. 10. 00:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nem mondtam, hogy öngyilkos leszek. Szerintem a tervezés még elég messze van a végétől.
2015. ápr. 10. 00:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbál beszélni veled.

Ha kellőképpen komolynak gondolja, amit mondasz, és úgy tűnik, hogy nem csak beszélsz róla, hanem a közeljövőben ki is akarok vitelezni, akkor pszichiáterhez küld.

2015. ápr. 10. 00:54
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, normális ember nem is tervezi.....
2015. ápr. 10. 00:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Én azt sem mondtam, hogy normális vagyok. :D
2015. ápr. 10. 00:56
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
megöl
2015. ápr. 10. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A válaszolók nagyrészének elég szegényes lelki világa lehet...

Mindenképp mondd el neki, ezért van, hogy megbeszélhess vele ilyeneket!

2015. ápr. 13. 23:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd el neki, nem fog meglepödni az biztos, nap mint nap szembesül ilyen problémákkal.Én meg is próbáltam már többször is tini koromban, családi zürök miadt, de a szüleim annyira leszartak, hogy még csak pszichologushoz sem küldtek el...Jo dolog lehet ezt valakivel kibeszélni...remélem meggyogyulsz!!
2016. jan. 15. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!