Mi lehet velem mostanában? SOS!
Július óta járok pszichológushoz szorongás miatt.(piszkáltak suliba)De az nem nehezítette meg az életemet,annak ellenére boldog voltam,csak bizonyos helyzeteknél jött elő.De ami most van azt szavakba nem nagyon tudom önteni.Állandó szorongás: Mellkasi szorító érzés,gombócérzés a torokban,alvászavar,félelem attól hogy megbolondulok és bekerülök pszichiátriára(ha erre gondolok már rosszulleszek)félek hogy gyógyszereken fogok élni,ez miatt boldogtalan leszek.le leszek százalékolva,kevés pénzből fogok nyomorogni,De ami soha nem fordulna meg a fejemben az az öngyilkosság.van egy rokonom aki skizo,eddig azt próbáltam bemesélni magamnak hogy énis az vagyok,mostmár ott tartok hogy félek hogy az leszek valamikor.Folyamatosan agyalok,ezen szinte már nem nagyon tudok másra gondolni,az utóbbi pár napban kb vasárnaptól jól voltam rendesen aludtam,de tegnap/ma megin rosszul vagyok,nemtudom lehet a suli váltja ki.
Köszönöm a segítséget,nagyon el vagyok keseredve,nem értem miért gondolok ilyen hülyeségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!