A vendéglátósok miért nem szeretik az "Egy sör lesz" kifejezést?
Figyelt kérdés
Mint vendég nem értem mi rossz ebben.2016. jan. 15. 14:20
21/23 anonim válasza:
Ja persze kapják az adózatlan zsebpénzt a vendégektől, és még ki is legyen nyalva a seggük, mert elsírják magukat, meg megsértődnek. Másokkalk meg egész munkaidejük alatt dirigálnak, meg ordítozik velük a főnök, mégse panaszkodnak annyit, mint ezek az adócsalók, hogy jaj nem jól lettek megszólítva. Brühühühü.
22/23 anonim válasza:
Szolárium:
Szia/Jónapot!
12 percet szeretnék szolnizni/12 percre befeküdnék a szoliba/ 12 percet fizetnék/ Jöttem 12 percre/Jöhetnék 12 percre?
A 12 perc lesz elég furcsa...
23/23 anonim válasza:
A 4-es vagyok, kissé meglep a 8%, amikor nagyon is igazam van, vendéglátóipari szakközépbe jártam, évekig dolgoztam a szakmámban, a legtöbb barátom ismerősöm pultos, pincér. Lehet, hogy vannak akiknek fáj az igazság, de valóban kisebbségi komplexusuk van sokuknak ebben a szakmában, van aki be is vallja, nem egyszer hallottam már főleg pincérektől, hogy a legjobb étteremben is (sőt ott a leginkább) csicskaként kezeli őket a vendég, így nyilván nem lesz túl jó önbecsülésük. És azért ott van a másik oldal is, amikor a vendéglátós a bunkó, nem egy ilyenbe is belebotlottam már, tudnék mesélni, pedig nekik kötelességük lenne udvariasnak lenni. Ettől függetlenül, mint mindenhol, így vendéglátó helyen is udvarias vagyok, nálam ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!