Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felvételis stressz ellen?

Felvételis stressz ellen?

Figyelt kérdés

Most szombaton fogok felvételizni,egész jókat szoktam írni(matek 33pont,magyar 45 átlagban),csak az a baj hogy nagyon ,túlságosan is izgulós típus vagyok.Tudom hogy bizonyos mértékū izgalom kell de ez már nagyon sok....

Valami ötletek a csökkentésére?

2016. jan. 12. 19:11
 1/4 Ippan válasza:
A szokásos egyszerű dolgok beválhatnak például hallgass az ízlésednek megfelelő zenét vagy esetleg tereld el a gondolataidat valami jó filmmel. Bízz a tudásodban, felkészültségedben és kevésbé fogsz izgulni. :)
2016. jan. 12. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!!!
2016. jan. 12. 21:26
 3/4 anonim válasza:

Én is most írom. Te melyik városban? Én Budaörsön.

Egyébként én is izgulós vagyok, nekem az szokott segíteni, hogy mikor kezdek "bepörögni" az izgulástól, akkor néhány mély levegőt veszek, ettől kicsit jobb lesz. Én 40-45 pontos magyart és 45-50 pontos mateket szoktam írni, de mégis...

2016. jan. 12. 23:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Azok nagyon jó pontok :)

Én Szolnokon írom

2016. jan. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!