Ennyire kényelmesen élnek a mai lányok?
"csak legalább annyi ha már kintvan a skypeja akkor legyen már annyi gerinc hogy felvállalja magát, hogy ember, és lehet vele 2 szónál többet is kommunikálni"
De ha egyszer nem akar veled "kommunikálni"? Nem 2 szót, de egyet sem. Én férfi vagyok, de ha FB-n is csak annak írok vissza, kivel épp beszélni akarok, a többit meg sem nézem, mert nem fontos/nem érdekel. Plusz nézd azt is hogy csajként alapból 10 másik idióta is ír neki azonnal amint meglátja.
"De az ilyennek miért van kint a skype cime vagy miért adja meg ? felveszik rá 200an és azon élvezkedik h mekkora nő. de most komolyan mi értelme ennek a logikának ??"
Mert ez olyan, mint amikor dekoratívan kiöltöznek. Nem azért teszik, hogy minden suttyó megbámulja őket az utcán, hanem hogy a "nagy ő" megnézze őket.
"nem erőltetem, de ha meg hagyom, akkor ugyanúgy nincs semmi amivel előrébb lenne az egész"
Se így se úgy nincs értelme, attól hogy dühöngsz rajta még egy sort, meg futsz még 2 felesleges kört, pont ugyanúgy nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!