Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire kényelmesen élnek a...

Ennyire kényelmesen élnek a mai lányok?

Figyelt kérdés
de komolyan... valakit még hónapokkal ezelött vagy 1 éve felvettem skypra párszor volt már fent úgyhogy nincs a gépnél, néha ráírogattam de kb lese sz.rt semmi válasz, aztán most köszönt vissza, mivel új képet tettem ki magamról biztos azért.. Én meg meg írtam neki hogy nem vagyok hajlandó tartani a kapcsolatot vele így törlöm, erre annyit írt h oke. Tényleg ennyire mindegy ? vagy nem éreznek semmit ilyenkor ?? hogy van valaki aki érdeklődik iránta..pff nagyon gáz, a másik kedvencem meg az hogy Én kiöntöm neki mindenem meg jópofizok mert anélkül nincs kommunikáció, de arra is csak ilyen kis tömör válasz jön h aha oké jaja, de neki eszébe nem jutna hogy kérdezzen, vagy h fenttartsa az érdeklődést.. szánalmas
2016. jan. 11. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel. Skypon meg ne akarj ismerkedni,nem azért írja ki a címét hogy bárki ráírjon ,nincs ideje rá olvasni meg válaszolni és ennyi,meg nem is tetszel neki.Akkor menj társkereső oldalra,ha neten akarsz csajozni .Bár az se sokkal jobb ,mert sok ott is a csak egonövelőnek felregisztrált egyed
2016. jan. 11. 16:02
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Hallod, tanuld meg leszarni az ilyen kis semmi dolgokat, mert különben nagyon szomorú és dühöngéssel teli, stresszes élet vár rád.
2016. jan. 11. 16:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Értem, Köszönöm a jó tanácsot! Hát, én már nem veszem olyan véresen komolyan az ilyet.. csak vannak dolgok amik érthetettlenek és mindig felkrják az agyam. de még ha nem is vagyis idézőjelbe "kiteregetem ez nálam a szórakoztatást jelenti...nyitottság, viccelődés érdeklődés. Csak már rohadtul unom de nem csak én vagyok így vele szerintem, hogy jopofizok szórakoztatok kitalálok mindent cserébe semmit nem kapok vissza vagy csak nagyon gyengén és már unom hogy nem az első eset.. oké, nem erőltetem, de ha meg hagyom, akkor ugyanúgy nincs semmi amivel előrébb lenne az egész
2016. jan. 11. 16:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát ha erre van szükséged én megveregethetem a vállad minden ilyen érdekes szemléletű csaj után, attól jobban éreznéd magad? :D
2016. jan. 11. 16:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Fu, en akkor szoktam kiakadni, amikor a legjobb baràtaim csak annyit irnak vissza, hogy xd, mikor én kiontottem nekik a szivem lelkem.. Szoval megertelek.
2016. jan. 11. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért érthetetlen az, ha tegyük fel, felvesz egy csomó embert, hátha kijön valamelyikkel, aztán a többivel meg nem foglalkozik? Oké, törölhetné vagy tilthatná, de hogy nem teszi, az pont azt mutatja, hogy nem érdekli. Keresett embert/embereket valamire, felvett, nem jött be neki, aki te vagy és ennyi. A nem szól hozzád az ugyanaz, mintha törölne, vagyis majdnem. Nem voltál annyira ellenszenves, hogy kiiktasson, csak mindegy.
2016. jan. 11. 16:53
 17/20 anonim ***** válasza:

"csak legalább annyi ha már kintvan a skypeja akkor legyen már annyi gerinc hogy felvállalja magát, hogy ember, és lehet vele 2 szónál többet is kommunikálni"

De ha egyszer nem akar veled "kommunikálni"? Nem 2 szót, de egyet sem. Én férfi vagyok, de ha FB-n is csak annak írok vissza, kivel épp beszélni akarok, a többit meg sem nézem, mert nem fontos/nem érdekel. Plusz nézd azt is hogy csajként alapból 10 másik idióta is ír neki azonnal amint meglátja.

"De az ilyennek miért van kint a skype cime vagy miért adja meg ? felveszik rá 200an és azon élvezkedik h mekkora nő. de most komolyan mi értelme ennek a logikának ??"

Mert ez olyan, mint amikor dekoratívan kiöltöznek. Nem azért teszik, hogy minden suttyó megbámulja őket az utcán, hanem hogy a "nagy ő" megnézze őket.

"nem erőltetem, de ha meg hagyom, akkor ugyanúgy nincs semmi amivel előrébb lenne az egész"

Se így se úgy nincs értelme, attól hogy dühöngsz rajta még egy sort, meg futsz még 2 felesleges kört, pont ugyanúgy nem lesz.

2016. jan. 11. 17:13
 18/20 anonim ***** válasza:
54%
ocsem, szerintem szokj le rola gyorsan hogy a neten eled az eleted.
2016. jan. 11. 22:17
 19/20 A kérdező kommentje:
jolvan köszi a válaszokat.
2016. jan. 11. 22:58
 20/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Senki nem köteles veled kommunikálni, még az a csaj se, akivel te beszélgetni akarsz.
2016. jan. 12. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!