Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire kényelmesen élnek a...

Ennyire kényelmesen élnek a mai lányok?

Figyelt kérdés
de komolyan... valakit még hónapokkal ezelött vagy 1 éve felvettem skypra párszor volt már fent úgyhogy nincs a gépnél, néha ráírogattam de kb lese sz.rt semmi válasz, aztán most köszönt vissza, mivel új képet tettem ki magamról biztos azért.. Én meg meg írtam neki hogy nem vagyok hajlandó tartani a kapcsolatot vele így törlöm, erre annyit írt h oke. Tényleg ennyire mindegy ? vagy nem éreznek semmit ilyenkor ?? hogy van valaki aki érdeklődik iránta..pff nagyon gáz, a másik kedvencem meg az hogy Én kiöntöm neki mindenem meg jópofizok mert anélkül nincs kommunikáció, de arra is csak ilyen kis tömör válasz jön h aha oké jaja, de neki eszébe nem jutna hogy kérdezzen, vagy h fenttartsa az érdeklődést.. szánalmas
2016. jan. 11. 15:04
1 2
 1/20 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Ha nem érdekled, akkor minek tartsa fenn az érdeklődést? Elég egyértelmű, hogy totál mindegy, írogatsz-e neki vagy nem, sőt. Nem értem, te minek erőlködsz hónapok után is, ez már a saját hülyeséged.
2016. jan. 11. 15:07
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Könyörögnie kellett volna? Eddig sem beszélt veled, akkor nem mindegy neki?
2016. jan. 11. 15:08
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
Dettó ezt érzem én is. Sokszor úgy lépnek le egy beszélgetésből, hogy vissza se jönnek nálam. Élvezik a beszélgetést még hangot is adnak neki és egyszer csak elnyeli őket a föld örökre... Komolyan nem értem a nőket...
2016. jan. 11. 15:09
 4/20 A kérdező kommentje:
de ha nem akart semmit, akkor minek írt köszönt így jó félév után ?? Miért nem írja inkább azt hogy töröljem mert életképtelen ?. sokkal egyszerübb lenne. nem értem az ilyet
2016. jan. 11. 15:17
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
A skype-on, messenger-en, stb. nem az általános kommunikációs szabályokat tartják be, ami máshol illetlen lenne (beszélgetés hirtelen megszakítása pl.) az itt teljesen normális. Igazából én már eleve azt nem értem, aki itt akar ismerkedni, de mindegy. Nem hiszem, hogy el kellene várnod a lánytól, hogy megkérjen téged, hogy töröld, egyszerűen baromira nem érdekled, az sem, hogy az ismerősei között vagy.
2016. jan. 11. 15:24
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Ha fél évig nem jelentkezik, akkor minek foglalkozol vele?

És mi köze ennek a kényelemhez meg a lányokhoz?

Fiúk nem csinálnak ilyet, soha?

Ne erőltesd ennyire a netes kapcsolattartást. Ha valakinek fontos vagy, az élőben is szán rád időd. A net max. arra jó, hogy megbeszéljétek a találkát vagy ha nem tudok találkozni, akkor érdeklődtök egymás felől, hogy mi van. De ott nem lehet életet élni, kapcsolatot játszani.

2016. jan. 11. 15:25
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
hat, arrol mas velemenyem van hogy ki a szanalmas.
2016. jan. 11. 15:31
 8/20 anonim ***** válasza:
84%

Ez nem kényelmesség, csak közömbösség.

Itt alapvetően veled van a hiba, hogy nem veszed észre, ha nem érdeklődnek irántad. Ilyen esetben fogod és törlöd, nem kell kiverni a hisztit, úgy sem fogja érdekelni.

Ha csajokról van szó, akkor az első pár beszélgetés ami igazán számít, onnantól el kell hívni őket valahova és alakul a dolog, vagy nem, de legalább kiderül van e értelme beszélgetni.

2016. jan. 11. 15:31
 9/20 A kérdező kommentje:

Miért, most nem lehet vele kommunikálni ? nem várok el semmit hogy könyörögjön... csak legalább annyi ha már kintvan a skypeja akkor legyen már annyi gerinc hogy felvállalja magát, hogy ember, és lehet vele 2 szónál többet is kommunikálni. vagy az ilyen azt se tudja ki van fent neki..

ez még nem azt jelenti hogy megakarom erőszakolni.

De az ilyennek miért van kint a skype cime vagy miért adja meg ? felveszik rá 200an és azon élvezkedik h mekkora nő. de most komolyan mi értelme ennek a logikának ?? most ez olyan mintha én valami macsós szálkás felsőtestről képet tennék ki meg skypeot, közbe az van kint skypeon mindig h nem vagyok a gépnél, és senkivel nem beszélek, mi értelme ennek ? nem értem ezt a logikát.. Ha meg tudja magáról h nem képes kommunikálni akkor miért osztogatja még külön az elérhetőségét.. 1 beszélgetésből meg ne tudná eldönteni hogy érdemes e folytatni ? miért nem mondja akkor hogy nem. vagy nincs.

2016. jan. 11. 15:44
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit kellett volna írnia? jajjj lécciléccilécci ne törölj? Rájött, hogy nálad nem jött be, hogy nem foglalkozik Veled és kész. Aki meg tömören válaszol nagyon sokszor azt várja, hogy a férfi szórakoztassa és kaparjon legalább az ismerkedés elején. Ilyenkor írd meg -nem hisztizve- hogy úgy érzed, túlzottan egyoldalú a kommunikáció, ezért továbbiakban nem szeretnél vele levelezni. Erre vagy hirtelen kiderül, hogy nem is olyan kuka, vagy nem ír többé. Amúgy meg kiönteni mindenedet neten keresztül teljesen felesleges és néha borzalmasan fárasztó a másik fél számára. Ugyanúgy, ahogy az első randin sem kell kitárulkozni teljesen (begubózni se).

Ha valami sűrűn fordul elő Veled, akkor gondolkodj el rajta, hogy miért.

Ez esetben valószínű az a hiba, hogy véresen komolyan veszed a netes levelezést. Tanulj meg csevegni és hidd el, ugyanolyan mint az életben: ha egy társaságban több emberrel csevegsz lehet, soha többé egyiket sem látod, de az is lehet, hogy jó ismerősöket szerzel.. főleg, ha nem görcsölsz rá és kellemesen érzik veled magukat.

2016. jan. 11. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!