Kamaszok, fiatalok, ti milyen sokat aggodalmaskodtok, stresszeltek általában?
Az élet úgy van kitalálva, hogy az erősek előre haladnak, a gyengék meg leállnak bőgni mindenen.
Életemben nem stresszeltem.
Egy 17 éves fiú.
Vannak rendesen....az pedig egyen kerdese h ki mennyire tudja elrejteni. Nekem van amirol a szuleim se tudnak. Es szerintem majdnem mindenkinek van ilyen idoszaka.
15/L
Rám pont azt mondják, hogy én vagyok a társaság lelke a vidámságommal. :D
Szeretek beszélgetni, ismerkedni.
Viszont az egyetem nagyon sok stresszel jár. Most itt a vizsgaidőszak, ahol 600oldalas könyveket kell feltúrni vizsgánként, utóvizsga kérdése, ha megbuknék. Benne van, az esetleges bukás alaptárgyból, amit újra fel kell venned, így lehet, hogy egy évet is csúszhatsz.
Ott vannak a szülők, akikből nekem csak az egyik járt egyetemre és tudja, hogy mit jelent a vele járó stressz, viszont a másik teljesítményorientált és nem érti, hogy a kettes 60%-tól van meg és az is teljesen jó némelyik tárgyból.
Ha nem az egyetem, akkor a magánélet. A pletykák miatt, nagyszülők, családtagok miatt.
Folyton van valami, ami kizökkent a komfortzónámból és elkezdek rajta agyalni.
20/L
Elég sokat stresszelek, a nyamvadék iskola miatt
De erről másnak nem kell tudniuk:D
Az a tapasztalatom hogy azok is szoktak sokszor,akik mindig vidámnak látszanak.
Egyébként én sokat,ha nem találok valamit ami kell suliba,ha nem értek egy tantárgyat amiből dolgozat lesz(nagyon hadilábon állok én és a reál tantárgyak),amikor azon parázok hogy megbukok(egyszer buktam már meg),amikor a tesi órák miatt stresszelek(nem az erősségem), kapcsolatomban levő gondok miatt sokat szintén,amitől meg hogy alapból idegesebb vagyok még több a vita néha,meg még sok apró dolgon tudok,de ezek az "állandóak". 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!