Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Végiggondoltad már ezeket a...

Végiggondoltad már ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés

Az emberek többsége csak addig nagyképű, bunkó, anyagias, amíg nem éri valami baj, akár őt, vagy egy hozzátartozóját. Volt egy huszonéves csaj moslék módon élt, hallottam hogy a diszkóban hagyta magát fogdosni mikor már jól bepiált, sajnos ezekből van több.

Mindenki cserélgeti a párját mint a zoknit, mert ennyi a gondja.

Én is csak 23 vagyok, de nem teszem rá egy bulira az utolsó tízesemet, eközben más hányásig issza magát, nem tanul a gyomormosásból, kórházból.

Akkor változott meg a véleményem a kivagyiságról amikor majdnem ott maradtam egy balesetben, amit mi okoztunk a szórakozás miatt.

Amikor jóra fordult a helyzet, nem voltam többé olyan kis gané gyerek, hagytam hogy a sors járjon előttem, és ne fordítva.

A Közel-Keleten siralmas állapotok vannak, a világ többi részén ahol csak dolgozol meg szórakozol, nincs semmi bajod, akkor eszedbe sem jutnak ezek, amikor szemét módon viselkedsz, ami nem illik egy emberhez

Egy fiatal gyereknek miért nem fordul meg a fejében hogy máshol kutyát esznek hogy ne haljon bele az éhségbe, addig Ő issza a liter kólát stb.

Szerintem mi Európaiak nagyon figyelmetlenek vagyunk a világ azon szegleteivel kapcsolatban, ahol nyomor van, mintha nem is akarnánk erről tudni.

2016. jan. 8. 23:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mert,ha a cigánynak nem lenne 1 hétre való zsírja sem,akkor a tesók egymást ennék:D

Persze.

Véletlenül sem lopni mennének.

Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Bármennyire is szúrja a szemed haver,én ezután is jóízűen fogom meginni a kólámat, és nem azért, mert érzéketlen lennék.

2016. jan. 10. 02:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyébként vigyázz Kérdező,ha ilyen dumákat vágsz le,mint ez,még a végén megkeres a TEK, mert valami bevándorló párti terrorista,menekülteket segítő libsi bolsi, Soros bérencnek néznek.

Szal jól vigyázz, hova mit írsz!

2016. jan. 10. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!