Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 24 évesen lehet valaki bölcs?

24 évesen lehet valaki bölcs?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem olyan dolgok fogalmazódnak meg a fejembe amiket egy 24 éves fiatal álmába se képes összerakni az elméjébe. Néha magamon is elcsodálkozok, hogy olyan mondatok, érzések, cselekedetek vannak bennem ami nem vall egy 25 éves tinire. Sajnos elég sok hátrányom van ezekből, mert a jó pár barátom kiközösítettet csak azért, mert emberibben álltam dolgokhoz. Lehet más is így van vele, de olykor különlegesnek érzem magam. Nem jöttem rá mi tett engem ilyenné, de megfogalmazódott az is bennem, hogy egy nap leülök és írok egy könyvet. Igaz még fogalma sincs miről fog szólni, de úgy érzem rengeteg dolog van amit másokkal is megszeretnék osztani. Éreztétek már, hogy másabbak vagytok a többségtől?

2016. jan. 8. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban :)
2016. jan. 9. 00:41
 12/13 anonim ***** válasza:

A dolgok a fejedben szoktak megfogalmazódni és nem a fejedbe, és nem álmába szokták összerakni, hanem álmukban az emberek, és nem az eljéjükbe, hanem az elméjükben.

És még folytathatnám a sort...

A lényeg, hogy mielőtt könyvet írsz, tanulj meg írni...

2016. jan. 9. 04:36
 13/13 anonim ***** válasza:
25 éves tini...oké, semmi gond:D azért könyvet ne írj szerintem:D
2016. jan. 26. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!