Szerintetek milyen lelkületü az aaki 10 évesen azzal szórakozott hogy egereket folytott vízbe? :S Én soha nem lettem volna erre képes. F
Szerintem az ilyen emberek betegek. Egy normális 10 éves már fel birja fogni, mi a különbség élőlény és tárgy között és még viccből sem öl meg semmilyen állatot. Ez a gyerek nem normális, ha ezzel szórakozik. Én ezek után már inkább őt fojtottam volna vizbe. Úgyse kár az ilyenekért.
(Bocsi, ha az utolsó pár mondatom picit erős volt, de az ilyenek nagyon fel tudnak idegesiteni...)
Több ilyennel is találkoztam aki embertelen dolgot művel és utána a saját elcseszett értékrendje szerint megmagyarázza.
Az én szememben ő egy értéktelen kártevő aki szenvedést hoz csak a világba. Ha ilyen indokom van akkor én is kinyírhatom?
Komolyra véve szót az ilyen szóból nem ért. Ha megverjük akkor sem érti meg mit csinált rosszul, de legalább lesz ami visszatartja. Én egyszerűen az ilyet megverném. Egy tíz éves se hülye már(aki), de ha felnőtt ember is szórakozásból csinál ilyet azt is simán el kéne kapni és szájba rúgni/verni hangulat szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!