Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon szórakozott vagyok,...

Nagyon szórakozott vagyok, hogy tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Elég sok figyelmetlenséget követek el, sokszor leverek, összetörök dolgokat, vagy otthon felejtek valamit, meg a boltban többször előfordul ,hogy úgy veszek gyümölcsöt zöldséget, hogy elfelejtem lemérni, és csak a pénztárnál veszem észre, illetve egyetemen is sok jegyzetet, könyvet elhagyok, plusz az ilyen adminisztrációs papírjaimat is mindig elszórom. Túlságosan el vagyok merülve a gondolataimban, mintha nem is ezen a Földön járnék. Hát szóval eléggé szét vagyok esve, nincs valami ötletetek , hogy tudnám összeszedni magam?

2015. szept. 13. 19:46
 1/1 anonim válasza:
Döntsd el fejben és mondogasd minden nap: Összeszedem magam! Napról napra javulnak a problémáim!, és ha tényleg komolyan veszed akkor talán jobb lesz.
2015. szept. 13. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!