Ti a mai vilagban kit tartotok eros embernek?
A kérdés a közel múltban felmerült itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Ahol a #2 válasz az enyém ámde arra figyelni kell hogy az csak egy nagyon leegyszerűsített modell és ráadásul az erős embernek a fogalmát csak egy szemszögből közelíti meg részletesebben.
(Amugy a kedves első kollega valószínűleg azért mondta JB-t mert a sok utálat ellenére is sikeres és elérte céljait(a maga módján))
A celtudatos embereket akik nem csak beszelnek, hanem cselekszenek is.
Akik nem sajnaltatjak magukat, hanem a jo oldalat keresik az Eletnek, eros onuralmuk van.
Magukban dolgozzak fel a mely erzelmeket, nem pedig funek-fanak panaszkodnak.
Kitartanak mind onmagukhoz es szeretteikhez, megis fuggetlenek akik kepesek egyedul lenni, kuzdeni ha ugy adodik.
Akik képesek elvonatkoztatni a problémájukat a külvilágtól, és nem arra rázúdítani. Emellett segítenek másoknak, nem hagyják, hogy feltöröljék velük (mármint a többiekkel mások, illetve velük mások) a padlót.
És mindezt ádáz harc nélkül képesek elérni.
Aki rengeteg megpróbáltatás és nehézség után is képes lábra állni és teljes életet élni. Aki leküzdi a komoly betegségeit, vagy tűri, mert ő élni akar. Aki képes továbblépni, és racionálisan gondolkodni.
Én valójában a nagymamámra és nagypapámra gondoltam most miközben írtam. Szóval én így vagyok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!