Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj ha nagyon magasra...

Az baj ha nagyon magasra tesszük a mércét akkor túlságosan lecsökken a pártalálás esélye akár életünk végéig is?

Figyelt kérdés
De aki nem tettszik külsöleg akkor kémia sincs meg nem?
2016. jan. 4. 12:34
 1/7 tothp ***** válasza:
31%

A kémiát már rég félretolták a társadalmi elvárások.

Az a minimum, hogy suba-subához, guba-gubához.

De az is mindenkit jobban érdekel, hogy mit szól majd egy harmadik (anya, apa, haverok) a kapcsolathoz.

2016. jan. 4. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Bajnak nem baj. Mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogy milyen társat szeretne. Gyakorlatilag egy összetett keresésről van szó. Minél pontosabb a meghatározás, annál kevesebb lesz az eredmény, vagyis egy szűkebb rétegből válogathat majd az ember. Azt meg csak a jó ég tudja, mikor lesz belőle valami. Hiszen aki első látásra megfelelőnek tűnik, nem biztos, hogy valóban az is lesz.
2016. jan. 4. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Nem értem ezt a kémiázást, már másnál is olvastam. A szexben és a vonzalomban biológia van és belső lelki kötődés, szerelem. A kémia vegyi dolog, mérgező.

Összetett a dolog, mert nyilván egy teljesen átlagos ember ha szép, szexi, jó kinézetűvel akar járni, akkor könnyen egyedül maradhat.

De ha hasonló átlagos de igényes, igazán nőies kisugárzású nőt tud bevonzani, annál is működhet a biológia.

2016. jan. 4. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
*vagy férfit talál ha nőről van szó.
2016. jan. 4. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

a kémia miért lenne mérgező? vagy te esetleg nem H2O-ot iszol? vagy nem kémiai anyagokat lélegzel be minden egyes levegővételnél? vagy szerinted a sav a gyomrodban micsoda?

a kémia két ember között maga a vonzódás, ami az agyban játszódik le

ha nem vonz a másik ember illata, íze, akkor nincs meg köztetek a kémia, nincs köztetek vonzás, akkor pedig nincs értelme a kapcsolatnak

a vonzalom pedig nem a külsőn alapszik, persze, kell a külső megjelenés, amivel meg lehet fogni a másik embert, de a szerelem, szex ennél jóval bonyolultabb folyamat

2016. jan. 4. 14:54
 6/7 Mcgalagony17 ***** válasza:

Szerintem többféle ember van:

-Az egyik túl magasra teszi a mércét, mert azt vallja, hogy ő az ideális, tökéletes partnert akarja megtalálni. Én a környezetemben lévő stabil kapcsolatokat látva, azt mondom, hogy ezeknek az embereknek nincs sok partnerük, viszont mivel tudják mit akarnak nagy eséllyel találják meg az "Igazit"...

- Ezzel szemben akik azt az elvet vallják, hogy a kémia a legfontosabb, és sokkal lazábban kezelik a párkeresés kérdését, azok bizony több, de nem megfelelő partneren átesnek, míg rálelnek arra akivel minden tényező stimmel.

Szerintem egyik párkeresési módszer sem rossz, mindenki csak az után mehet, ami ösztönből, szocializációból fakad.

Ami pedig a kémiát illeti: ez lehet furcsán fog hangzani, de azok a pasik, akikhez világéletemben vonzódtam, egyik se volt a szépfiú-kategóriába sorolható, engem mégis azonnal megfogtak :) A fent említett kisugárzás, vagyis kémia miatt, amit sokan lekicsinyelnek ;)

2016. jan. 14. 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:
A testi vonzalom, a testszagok, a bizsergés a sejtjeidben amikor vonzódsz máshoz az biológia, természetes dolog, nem kémiai, vegyi.Amiről beszélsz, hogy h2o, meg a levegő tartalma(nitrogén,hidrogén stb)ezek szerves anyagok, a szervetlen kémiai szennyező(barium,co2,ózon) anyagok a környezet szennyezés hatására kerülnek bele.
2016. jan. 14. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!