Ha elmegyek Pozsonyba, tényleg megverhetnek a szlovákok az utcán mert magyar vagyok?
Pozsonyban szerintem vannak olyan környékek, ahol több a magyar, mint a szlovák. Már rég megtanultak együtt élni egymással.
Volt idő, amikor a boltosok, az utca népe egése egyszerűen átváltott magyarra, ha magyarul kérdeztem valamit. Néhány kocsma közönsége persze lehet valami nacionalista szlovák, de ott se foglalkoznak vele, ha túrista vagy, és nem magyar zászlót lengetve / szlovák zászlót égetve hőbörögsz.
Ne szarj be. Bár Pozsonyban lényegesen kevesebb magyar él ,mint a környező falvakban, vagy mondjuk Dunaszerdahelyen, megverni nem fognak.
Feltéve ha egyébként normális kulturember módjára mész oda.
Rendszeresen járok haveromhoz Szlovákiába, és elég sok helyen jártam már, sehol nem vertek meg, vagy néztek le azért mert magyar vagyok :D Pozsonyban sem.. :D
Romániába már azért lehet más lenne a helyzet :D
Köszönöm a válaszokat :-)
Tehát Romániába megvernének?? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!