Miért van az, hogy ha egy ázsiai és egy európai (pl magyar) csinál gyereket, a gyerek az ázsiaira hasonlít?
Arra gondolok, hogy ilyen esetben miért nem lesz mondjuk szőke a gyerek vagy miért nem a nem ázsiai (fehér) szülő szemformáját vagy bőrszínét örökli?
Nem vagyok rasszista! Szimplán csak érdekel.
(Régen amúgy a délameriakról is azt hittem, hogy csak feketehajú, kreolbőrű gyerekük lehet, de aztán láttam már olyan feketehajú kreolbőrű argentín nőt, akinek a német férjétől aranyszőke hajú hófehérbőrű kislánya lett).
Rasszista = egyes emberi fajtákat hátrányosan megkülönböztető
Nem értem azért miért volnék rasszista, mert érdekel, egy ázsiai és egy európai gyereke miért mindig az ázsiai szemet, fekete hajat, ázsiai bört örökli. A rasszista és a kíváncsi nem ugyanaz.
Azért pedig nem rasszista valaki, mert egy gyerekben inkább a külföldi tulajdonságokat látja, csak akkor, ha ez tavarja is. És mint olvashattad, engem nem zavar, csak kíváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!