Hogy bírjátok, hogy folyamatosan csipog az okos telefonotok?
Nekem nagyon elegem lett belőle kb 3 hete. Rendesen besokkaltam. Telefont magamnál kell tartanom mert család is azon ér el, emellett hobbijaim nagy részére kiegészítőként és segítségként is ezt használom (szerelni segít a diagramok mutatásával, OBD2-t is olvas, endoszkóp kamera is erről működik, és vicc de jobban világít a kis led ezen a vackon mint a közép-drága elemlámpám).
Viszont rohadt idegesítő volt hogy állandóan szabadságomon is kaptam a cégtől az emaileket meg minden szart minden platformon. Hiába vagyok szabadságon, ebbe segítsek meg abba. És meg is csinálom, és megvárják míg ráérek este. De akkor egész nap ezen kattog az ember. Kiborító.
Én végül speciel letiltottam minden social media alkalmazást és emailt a privát mobilomon. Ha nem lépek bele nem jelez semmi. Csak a privát messenger amit család és barátok tudnak marad bekapcsolva.
Egy ideig buli volt hogy mindenről azonnal értesülök. De amikor nem tudsz semmit se csinálni mert állandóan pittyog akkor az már sok.
Az első pár napban fura volt. Talán kis idő után hiányérzetem is volt. De mostanra sokkal jobb. Egész nap szabad vagyok, stresszmentes. És mikor este leülök a gép elé akkor tömbösítve meg tudom válaszolni az üzeneteimet. És nem jön senki meg semmi utánam zaklatva a telefon képében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!