Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok, hogy folyamatos...

Hogy bírjátok, hogy folyamatosan csipog az okos telefonotok?

Figyelt kérdés
Elmész fürdeni és tele az értesítési sáv. Jött 4 új email, viberen írt 2 ember, messengeren meg 3. Szinte nem éri utol magát az ember.
2015. dec. 27. 21:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nekem se ír senki! :D Örülök ha meglátom azt a bizonyos 9 jelet a fenti sávba :D
2015. dec. 29. 00:32
 22/27 anonim ***** válasza:
bocsi,nem 9 hanem +
2015. dec. 29. 00:32
 23/27 Bálint0901 válasza:
Amikor jönnek az alkalmazás értesítések, az nagyon zavaró tud lenni.Kár, hogy nincs olyan lehetőség hogy csak annak a hangját vegyem le.jó lenne!
2015. dec. 29. 16:39
 24/27 anonim ***** válasza:
A beállítások mélyén valahol le lehet tiltani! :D
2015. dec. 30. 22:39
 25/27 Vazul65 ***** válasza:
Felhozva a topicot. Egyre tobbet pittyegnek a kollegak okosteloi korulottem, es ez egyre jobban idegesit.
2018. máj. 22. 10:59
 26/27 TheVRBrendon válasza:
Pro tipp: Némítsd le a f&szba!
2020. jún. 8. 21:45
 27/27 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon elegem lett belőle kb 3 hete. Rendesen besokkaltam. Telefont magamnál kell tartanom mert család is azon ér el, emellett hobbijaim nagy részére kiegészítőként és segítségként is ezt használom (szerelni segít a diagramok mutatásával, OBD2-t is olvas, endoszkóp kamera is erről működik, és vicc de jobban világít a kis led ezen a vackon mint a közép-drága elemlámpám).

Viszont rohadt idegesítő volt hogy állandóan szabadságomon is kaptam a cégtől az emaileket meg minden szart minden platformon. Hiába vagyok szabadságon, ebbe segítsek meg abba. És meg is csinálom, és megvárják míg ráérek este. De akkor egész nap ezen kattog az ember. Kiborító.

Én végül speciel letiltottam minden social media alkalmazást és emailt a privát mobilomon. Ha nem lépek bele nem jelez semmi. Csak a privát messenger amit család és barátok tudnak marad bekapcsolva.

Egy ideig buli volt hogy mindenről azonnal értesülök. De amikor nem tudsz semmit se csinálni mert állandóan pittyog akkor az már sok.

Az első pár napban fura volt. Talán kis idő után hiányérzetem is volt. De mostanra sokkal jobb. Egész nap szabad vagyok, stresszmentes. És mikor este leülök a gép elé akkor tömbösítve meg tudom válaszolni az üzeneteimet. És nem jön senki meg semmi utánam zaklatva a telefon képében

2020. jún. 10. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!