Az okos telefonok folyamatosan töltenek le a netről vmit?
Kikapcsoltattam a net szolgáltatást a telefonomon, mert féltem attól, hogy kijönnek a százezres telefonszámlák, hiszen minden kis biszbaszért fellépett a netre.
Kérdeztem a t-mobile-nál, de nem tudom korlátozni a net használatot, ha előfizetek egy havi 500 Ft-os csomagra, ha azt elhasználtam, továbbra is fel fog a telefon lépni a netre, csak lassabb lesz... szóval marhára nem nyugtattak meg.
Aki ért hozzá, leírná, hogy is van ez?
Köszi.
Sony Ericsson Xperia mini pro telefonom van amúgy.
Elvileg nem kéne folyamatosan a neten lennie, és letöltenie a telódnak, viszont ha fut rajta valami olyan alkalmazás ami netet igényel (e-mail) akkor az lehetséges, hogy autómatán kapcsolódik. Nekem pl:az e-mail -jeimet kéri le rögtön amikor wifire tud csatlakozni ( nokia 5800 ).
Nekem előfizetésem van a T-mobilnál, és én letiltattam az emelt díjas szolgáltatásokat, és azóta ha szeretnék se tudok felmenni a WAP-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!