174 cm-rel magasbak számítok?
Én nőként vagyok 172 cm, de néha esküszöm olyan magasnak érzem magam, mert körülöttem olyan 160 cm-es emberkék vannak. Na jó, nem mindenhol, de múltkor is felvettem egy csizmát, kb. 4 cm a sarka, de úgy éreztem magam közöttük, mintha 190 cm lennék...
Amúgy te még csak 17 éves vagy, simán nőhetsz még, és a sport sem rossz ötlet, hogy izmos legyél.
Nem azt írtam, hogy hízni fogsz :D, hanem azt, hogy megemberesedsz 20-on éves korodban :D A kettő között van különbség.
Pl. én is gizda voltam gimis koromban, de azóta 10 év alatt valahogy "vastagabb" lettem, végleg kiformálódtak az izmaim stb. Valahogy az arcformám is keményebb, karakteresebb lett, egyszóval sokkal férfiasabb vagyok, mint a gimiben, holott a testmagasságom nem változott (vagy max. minimálisan). Erre céloztam az előző válaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!