Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A leírtak alapján nyominak...

A leírtak alapján nyominak számítok?

Figyelt kérdés

Szóval a suliban jó tanuló vagyok de nem erőltetem meg magam túlságosan ...csak ami órákon megmarad :D

Barátaim sajnos nincsenek...nem nagyon tudok a cipőkről a pasikról és a körömlakkról beszélni. Ők sem szólnak sokat hozzám talán mert hallgatag vagyok vagy mert 0-24ben a fülemben ordít a rock ^^

Sosem hívtak bulizni nem is voltam soha. Inkább olvasok szombat esténként és zenét hallgatok vagy rajzolok verset írok tanulok gitározni vagy ilyesmi. Nincs igazán programom...

Néha kimozdulok a házból...akkor deszkázom...de nagyon sokszor megyek anyummal és a húgommal fagyizni vagy akárhova...

Néha elszomorít hogy soha nem hívnak sehová de ez van.

2015. ápr. 20. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Amiért nem azt csinálod, amit a menőnek számító átlag, attól nem vagy nyomi.

Azt írod, szeretsz olvasni, rajzolni, verseket írni. Sokan vannak még, akik ezeket szeretik, keresd inkább az ő társaságukat. Általában ők sokkal értelmesebbek is, mint a minden hétvégén bulizó, csak pasikról és körömlakkokról beszélő libák.

2015. ápr. 20. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2015. ápr. 20. 22:03
 3/9 anonim válasza:
Legalább önmagadd vagy és ezt valaki majd észre veszi:)
2015. ápr. 20. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
A gyenge ember alkalmazkodik vagy kitaszítják, a kivételes személyiség viszont ahelyett , hogy alkalmazkodna a környezetéhez a környezetét kényszeríti az alkalmazkodásra. Azzal nincs gond ha nem akarsz alkalmazkodni ,csak azzal ha nem tudsz.
2015. ápr. 20. 22:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Csak sokszor nem találom a helyem az osztályban

Ott csak lányok vannak és nagyon mások mint ahogy elképzeltem...sosem voltam népszerű de kicsit rosszul esik hogy kinéznek a személyiségem miatt

2015. ápr. 20. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:
külsőre mennyire van más mint a többiek?
2015. ápr. 21. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:
az, hogy nem tudsz cipokrol meg koromlakkrol fecsegni, meg nem jelent semmit, ettol nem leszel jobb masoknal, csak ad egy hamis felsobbrendusegi tudatot, ami hosszu tavon akar kartekonyan is hathat a szemelyiseged alakulasara
2015. ápr. 21. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:

A barátnőm fia (15 éves) is ilyen nyomi volt, mint te. Nem voltak barátai, kiközösítették az osztálytársai. Aztán középiskolába került, részt vett néhány iskolai rendezvényen, a tanárai is felfigyeltek a tehetségére, személyiségére. Az ő segítségükkel most bekerült egy olyan közösségbe, ahol hozzá hasonló fiatalok vannak, hasonló érdeklődési körrel, gimnazisták, egyetemisták, ott megtalálta a helyét, jár velük közös programokra és tökéletesen beilleszkedett. Ott nem tartják már nyominak, sőt, amikor az osztályban múltkor mesélt az egyik kirándulásukról elég sok elismerő megjegyzést kapott.

A kocka fordulhat még!

2015. ápr. 21. 10:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Külsőre nem hinném hogy nagyon különbözök...kicsit kövér vagyok (kb 60kg) de vannak nálam ducibbak is... Szeretem a fekete cuccokat de nem csak azokat hordom. Nincs festve a hajam és géles körömlakkom sincs és sminket sem használok. Sok karkötőt hordok...kb ennyi a külső eltérés

Nem gondolom magam felsőbbrendűnek csak egyszerűen nem tudok beszélgetni velük mert nem találom a közös hangot

2015. ápr. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!