Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, és egyfolytában a páromra irigykedem. Ez a kapcsolatunkat is mérgezi! Mit tegyek?
A női létnek csak hátránya van, akárhogy is nézem. Minél idősebb leszek, annál több női szarsággal szembesülök és egyre nehezebben viselem, hogy a sors így kicseszett velem. Már ha a barátomra nézek állandóan az jut az eszembe, hogy neki mennyivel jobb!
1. Nem menstruál. Nem görcsöl. Nem rázza a hideg. Nem változik egy sértődékeny, érzékeny sárkánnyá havonta egyszer.
2. Nem szenved az alig kiírtható hüvelygombás fertőzésektől. Merthogy ha elkapja is tünetmentes nála, naná.
3. Nem neki kell szülnie. Ami k*rvára fáj.
4. Nem ő terhes 9 hónapig. Nem szenved a nagy hasával, nem ő nem tud aludni, nem neki kell odafigyelnie hogy mi a szart eszik.
5. Neki a szex élvezet, semmi de semmi több. Nekem meg aggodalom -kiszakad a gumi, terhesség- és fájdalom - ha behatol, ha túl erősen csinálja (a szüzesség elvesztése is kiknek fáj csak??)
6. Az orgazmust is nőknek nehezebb elérni
7. Ha baleset történik az ágyban, és nem kéne gyerek, akkor is a nőnek kell felborítania a hormonháztartását a 72 órással (nyilván)
8. A párom pont nem, de rengeteg pasi még azért is képes rinyálni mert óvszert kéne húznia... Inkább a tablettákkal is a nő szenvedjen, hogy naponta gondoljon rá.
9. Ezekből következően abortusz és következményei. Míg a pasi vígan éli életét
10. Menstruációtól független hangulatváltozások
11. A férfi elvárja a nőtől: főzés, mosás, takarítás, gyereknevelés. A társadalom (+megélhetés) elvárja a nőtől: munka. A párja elvárja a nőtől: ne hanyagold el magad. Kösz b+.
12. Szőrtelenítés. Mindenhol.
13. Nőgyógyász évente egyszer. Minimum.
14. Rengeteg kellék, mütyür, szarság utazáshoz pl. (és itt nem a felesleges ruhakupacokra gondolok, hanem ilyenre, hogy betét, tampon)
15. Irracionális gondolkodásmód. Nulla gyakorlatiasság
16. Nehezebb munkát találni.
17. A nők egyfolytában fúrják egymást, pletykálnak, nyavalyognak, hisztiznek. A férfitársaság fényévekkel jobb.
18. Az utcán sem a férfiakat erőszakolják meg...
Biztos van még, egyenlőre ennyi jutott az eszembe.
A kérdés hogy mit tegyek? Hogy ne ezek jussanak eszembe akárhányszor a páromra nézek. Hogy ne mérgezze a kapcsolatunkat.
"Munkát találnod könnyebb, "
Igen valóban nagy könnyebbség hogy ha nincs gyerekünk akkor majd tuti lesz, tehát inkább ne...ha meg van akkor meg úgyis folyton beteg a gyerek tehát inkább ne. Én nem is tudom honnan szedik egyesek ezt a maszlagot hogy könnyebb munkát találnunk. Én nem vagyok férfigyűlölő, korán sem, de azért ezt vizsgáljuk már meg jobban. Egy férfi lehet kiváló szakember, de ez mellett remek apja akár egy tucat gyereknek is, sőt állítom még talán egy hobbi is belefér. Egy nő ha építgeti a karrierjét, akkor egyrészt lenézik sokan mert hogy feminista, férfiakat kitúró, törtető nem is nő. De ha meg a gyerekeknek szenteli magát értelemszerűen nem tud annyit elérni munka terén mint egy férfi. Ilyenkor jön az élősködő, férfi tarja el a családot közhely... Miért is jók ezek?
Tök egyértelmű, hogy könnyebb pasinak lenni.
De ettől még el kéne fogadnod, hogy nőnek születtél. És ha már érett vagy a párkapcsolatra és még mindig ezen rágódsz, akkor nem jutottál túl egy fontos korszakon. Ezért kérünk téged a saját érdekedben, hogy egy szakemberrel beszélj, mielőtt valaki belelép a lelkedbe ezen a trolloktól nyüzsgő oldalon.
Teljes mértékben átérzem/megértem, amit írtál. Azonban szomorú, hogy csak ezeket látod a nőességben (bár én is hasonlóan érzek, de valahol mégis elfogadom, hogy nő vagyok).
Nem lehet, hogy a párod nem tisztel? Csak az ő igényei fontosak? Mivel azóta érzed ezt, hogy párod van, biztos ő váltotta ki valamivel. Gondold végig.
Máskülönben, én is csak a nemváltoztatást látom megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!