Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyűlölöm, hogy nőnek születtem...

Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, és egyfolytában a páromra irigykedem. Ez a kapcsolatunkat is mérgezi! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A női létnek csak hátránya van, akárhogy is nézem. Minél idősebb leszek, annál több női szarsággal szembesülök és egyre nehezebben viselem, hogy a sors így kicseszett velem. Már ha a barátomra nézek állandóan az jut az eszembe, hogy neki mennyivel jobb!

1. Nem menstruál. Nem görcsöl. Nem rázza a hideg. Nem változik egy sértődékeny, érzékeny sárkánnyá havonta egyszer.

2. Nem szenved az alig kiírtható hüvelygombás fertőzésektől. Merthogy ha elkapja is tünetmentes nála, naná.

3. Nem neki kell szülnie. Ami k*rvára fáj.

4. Nem ő terhes 9 hónapig. Nem szenved a nagy hasával, nem ő nem tud aludni, nem neki kell odafigyelnie hogy mi a szart eszik.

5. Neki a szex élvezet, semmi de semmi több. Nekem meg aggodalom -kiszakad a gumi, terhesség- és fájdalom - ha behatol, ha túl erősen csinálja (a szüzesség elvesztése is kiknek fáj csak??)

6. Az orgazmust is nőknek nehezebb elérni

7. Ha baleset történik az ágyban, és nem kéne gyerek, akkor is a nőnek kell felborítania a hormonháztartását a 72 órással (nyilván)

8. A párom pont nem, de rengeteg pasi még azért is képes rinyálni mert óvszert kéne húznia... Inkább a tablettákkal is a nő szenvedjen, hogy naponta gondoljon rá.

9. Ezekből következően abortusz és következményei. Míg a pasi vígan éli életét

10. Menstruációtól független hangulatváltozások

11. A férfi elvárja a nőtől: főzés, mosás, takarítás, gyereknevelés. A társadalom (+megélhetés) elvárja a nőtől: munka. A párja elvárja a nőtől: ne hanyagold el magad. Kösz b+.

12. Szőrtelenítés. Mindenhol.

13. Nőgyógyász évente egyszer. Minimum.

14. Rengeteg kellék, mütyür, szarság utazáshoz pl. (és itt nem a felesleges ruhakupacokra gondolok, hanem ilyenre, hogy betét, tampon)

15. Irracionális gondolkodásmód. Nulla gyakorlatiasság

16. Nehezebb munkát találni.

17. A nők egyfolytában fúrják egymást, pletykálnak, nyavalyognak, hisztiznek. A férfitársaság fényévekkel jobb.

18. Az utcán sem a férfiakat erőszakolják meg...

Biztos van még, egyenlőre ennyi jutott az eszembe.

A kérdés hogy mit tegyek? Hogy ne ezek jussanak eszembe akárhányszor a páromra nézek. Hogy ne mérgezze a kapcsolatunkat.

2015. dec. 25. 16:37
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
31%

38: Gondolhatod úgy, hogy a nők sírásával kevésbé foglalkoznak, de a gyakorlatban nem így van.

Valamilyen szinten relatív, mivel vannak különleges ízlésű emberek, például én. :) Gyakorlatilag viszont külsőre az emberek nagy részének ugyanaz jön be külsőre, és a legtöbb férfi kevesebb nőnek jön be külsőleg, mint ahány férfinak a legtöbb nő.

Attól még, hogy nem normális a családi erőszak, bele kell menni, mert létezik. És egy férfinak nehezebb segítséget kérni, mert míg egy nőnek segítenek, egy férfit kiröhögnek.

40: Na, itt van ez is! Én nem vagyok swag yolo, de eléggé sovány vagyok. Van néhány primitív barom, aki a sovány férfiakra azt mondja, hogy nem is férfiak. Egy sovány nőnek nem mondják, hogy nem nő.

2015. dec. 25. 20:16
 42/56 anonim ***** válasza:
24%
Az emberi életnek is sok nyűgje van. Férfi listát is lehetne írni (talán írtak is az öt oldalon, nem néztem át az egészet). Összességében talán a mai világban könnyebb férfinak lenni, de ha pl. süllyed a hajó, kiket mentenek ki utoljára? :)
2015. dec. 25. 20:20
 43/56 A kérdező kommentje:

Utolsó, igazad van :)

Előtte: csak egy dologhoz szólnék hozzá. A yolo illetve swag, meg páva meg ecsetfejű és hasonlók nem testalkatra hanem stílusra vonatkoznak.

Amúgy meg lehet azon segíteni. Többet kell enni és mellé edzeni. A férfiak se szeretik a tunya, "folyós" lányokat, igaz? :)

Na mindegy, a tárgytól kicsit eltértünk.

2015. dec. 25. 20:26
 44/56 Lilikécske ***** válasza:
42%

Én nőként azt mondom:

- Élvezem a szerelmet és élvezem a szexet. Van egy odaadó és megbízható barátom, akivel szeretjük és elfogadjuk egymást. Partrnerként tekintünk egymásra, nem pedig fölé/alárendeltként.

- A barátnője vagyok, és nem a cselédje. Még nem élünk együtt, az még pár évvel odébb van, de eszébe nem jutna úgy kezelni, mint a házi cselédjét. Ha majd együtt fogunk élni, közösen fogjuk a háztartást vezetni, nem pedig olyan Kovács Ákos-i elképzelés szerint, amit te írtál.

- A gumi és a naptármódszer együtt 100%-os biztonságot nyújt, nem fog sor kerülni 72 órásra vagy abortuszra. Ha mégis megötrénik a baj, az pedig őt is ugyanúgy érinti. Férfivel járok, nem egy felelőtlen kisfiúval.

- Mindketten informatikai pályán vagyunk (én még csak tanuló), nem tartom magam butának meg logikátlannak.

Te viszont:

- Belefáradtál abba, hogy barátod mellett nem nő vagy, hanem egy gép.

- Mérgez téged ez az egész kapcsolat, nem vallod be magadnak, de nem érzed magad jól benne.

- A barátodnak fontosabb a maga kényelme, mint te, nem tart egyenrangú partnernek.

- És nem vagy képes elfogadni önmagad.

Gondold át még egyszer, hogy mit akarsz ettől a kapcsolattól, jól érzed-e benne magad, és beszéljétek meg, hogyan tovább! Szerintem is fel kéne keresned egy pszichológust, nagyon sok mindennel nem vagy kibékülve.

2015. dec. 25. 20:49
 45/56 anonim ***** válasza:
57%

Ne állítsunk butaságokat, nem a testalkattól lesz valaki "férfi" vagy "nő". Mindenkinek más tetszik. Én pl azt nem szeretem, ha egy nőn nincs mit fogni. Szeretem, ha van egy kis hasa, a lapos az olyan... oké, szép, de semmi extra. Másnak meg a soványak jönnek be.

A másik nem sem egységes: van, aki a vékonby pasikat kedveli, van, aki az izmosakat, és nem is hinnétek, milyen sok nő szereti a testes férfiakat. Engem barátnőm folyton fel akar hízlalni, mert szerinte az a jó, ah egy férfinek van hasa. A legjobb barátnője meg él-hal a sovány fiúkért.

Hogy valaki mennyire nőies, vagy férfias, az nem a külsőn dől el.

2015. dec. 25. 20:55
 46/56 anonim ***** válasza:
30%

"Nem változik egy sértődékeny, érzékeny sárkánnyá havonta egyszer."

"Irracionális gondolkodásmód. Nulla gyakorlatiasság"

" Menstruációtól független hangulatváltozások"

Na most gondolj bele,hogy mi mennyit szenvedünk miattatok...:) De tőlünk meg sokszor elvárják,hogy szupermenek legyünk,mindent meg tudjunk oldani,vágjon az eszünk,mint a borotva.

"Nem neki kell szülnie. Ami k*rvára fáj."

Erős székrekedés esetén bizony át szoktam érezni a szülés problémáját.

"Neki a szex élvezet, semmi de semmi több. Nekem meg aggodalom -kiszakad a gumi, terhesség"

A nem kívánt terhesség nekünk is ugyanolyan para,és nekünk még csődöt is tud mondani a szerszám,ami az egyik legrosszabb férfi tapasztalat.

"Szőrtelenítés. Mindenhol."

Nem mindenhol.Sok férfi szereti a szőröset ott,én is.

"A nők egyfolytában fúrják egymást, pletykálnak, nyavalyognak, hisztiznek. A férfitársaság fényévekkel jobb."

Minden nap a férfi kollégám nyafogását kell hallgatnom.Rosszabb,mint egy nő...

Férfi társaságban is vannak agyatlan fafejek,akik alfa hímnek képzelik magukat,a valóság meg az,hogy túl hülyék hozzá,és csak a problémákat halmozzák.Nekünk ezeket kell elviselnünk,hát nem egyszerű.

"Nehezebb munkát találni."

Nekünk is kb.ugyanolyan nehéz.

Na tény,hogy mondandómba vegyült némi vicces irónia is,de a lényeg,hogy nekünk is megvannak a magunk problémái.Alapvetően sajnos manapság mindkét nem felé magasak az elvárások társadalmi/párkapcsolati téren is.

2015. dec. 25. 21:26
 47/56 anonim ***** válasza:
42%

45: Értem, az a stílus nekem sem a szívem csücske. :)

Én sovány vagyok, és semmi bajom a sovány lányokkal. A tunyákat nem szeretem, de tunya én sem vagyok.

"Ne állítsunk butaságokat, nem a testalkattól lesz valaki "férfi" vagy "nő"."

Ezzel én maximálisan egyetértek, viszont nagyon sok ember sajnos nem így gondolja.

2015. dec. 25. 21:27
 48/56 anonim ***** válasza:
20%

Még egy hátrány, ha férfi vagy:

Gyermekelhelyezésnél ha mindkét szülő normális, akkor a férfinak nagyon kevés az esélye, hogy megkapja a gyereket.

2015. dec. 25. 21:28
 49/56 anonim ***** válasza:
55%

Ja,ezt kihagytam:

"Az utcán sem a férfiakat erőszakolják meg..."

Viszont ugyanúgy belénk köthetnek.Még nők is,nekem volt már rá példa,pedig nem vagyok ropi gyerek.

2015. dec. 25. 21:29
 50/56 Andi8133 válasza:
39%
Én is erre gondoltam,hogy a kérdező egyszerűen csak boldogtalan! Ha boldog lenne a párja mellett ezek a dolgok majdnem fel sem tűnnének! Ha őt otthon NŐKÉNT kezelnék,semmi baja nem lenne! És gyereket sem kötelező szülni! Nem kényszerít rá gondolom senki.
2015. dec. 26. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!