Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, és egyfolytában a páromra irigykedem. Ez a kapcsolatunkat is mérgezi! Mit tegyek?
A női létnek csak hátránya van, akárhogy is nézem. Minél idősebb leszek, annál több női szarsággal szembesülök és egyre nehezebben viselem, hogy a sors így kicseszett velem. Már ha a barátomra nézek állandóan az jut az eszembe, hogy neki mennyivel jobb!
1. Nem menstruál. Nem görcsöl. Nem rázza a hideg. Nem változik egy sértődékeny, érzékeny sárkánnyá havonta egyszer.
2. Nem szenved az alig kiírtható hüvelygombás fertőzésektől. Merthogy ha elkapja is tünetmentes nála, naná.
3. Nem neki kell szülnie. Ami k*rvára fáj.
4. Nem ő terhes 9 hónapig. Nem szenved a nagy hasával, nem ő nem tud aludni, nem neki kell odafigyelnie hogy mi a szart eszik.
5. Neki a szex élvezet, semmi de semmi több. Nekem meg aggodalom -kiszakad a gumi, terhesség- és fájdalom - ha behatol, ha túl erősen csinálja (a szüzesség elvesztése is kiknek fáj csak??)
6. Az orgazmust is nőknek nehezebb elérni
7. Ha baleset történik az ágyban, és nem kéne gyerek, akkor is a nőnek kell felborítania a hormonháztartását a 72 órással (nyilván)
8. A párom pont nem, de rengeteg pasi még azért is képes rinyálni mert óvszert kéne húznia... Inkább a tablettákkal is a nő szenvedjen, hogy naponta gondoljon rá.
9. Ezekből következően abortusz és következményei. Míg a pasi vígan éli életét
10. Menstruációtól független hangulatváltozások
11. A férfi elvárja a nőtől: főzés, mosás, takarítás, gyereknevelés. A társadalom (+megélhetés) elvárja a nőtől: munka. A párja elvárja a nőtől: ne hanyagold el magad. Kösz b+.
12. Szőrtelenítés. Mindenhol.
13. Nőgyógyász évente egyszer. Minimum.
14. Rengeteg kellék, mütyür, szarság utazáshoz pl. (és itt nem a felesleges ruhakupacokra gondolok, hanem ilyenre, hogy betét, tampon)
15. Irracionális gondolkodásmód. Nulla gyakorlatiasság
16. Nehezebb munkát találni.
17. A nők egyfolytában fúrják egymást, pletykálnak, nyavalyognak, hisztiznek. A férfitársaság fényévekkel jobb.
18. Az utcán sem a férfiakat erőszakolják meg...
Biztos van még, egyenlőre ennyi jutott az eszembe.
A kérdés hogy mit tegyek? Hogy ne ezek jussanak eszembe akárhányszor a páromra nézek. Hogy ne mérgezze a kapcsolatunkat.
Kedves férfigyűlölö kérdező! Az általad felsorolt pontok közül néhány igaz, de a férfilétnek is megvannak a hátrányai.
1. Egy átlagos kinézetű nő sokkal több férfinak tetszik, mint egy átlagos kinézetű férfi, ezért sokkal több ember közül válogathat.
2. Ha egy férfi megver egy nőt, akkor megsajnálják a nőt, és segítenek neki. Ha egy nő megver egy férfit, kiröhögik a férfit. Ez is áldozathibáztatás. A férfin röhögnek, miközben ő az áldozat.
3. Ha egy nő sír és fél, megsajnálják, megkérdezik, hogy mi a baja, segítenek neki. Ha egy férfi fél, sír, kiröhögik. Tudod, milyen nehéz úgy élni, hogy nem mutathatod ki a félelmeidet, mert kiröhögnek, szánalmasnak tartanak?
Most ennyi jutott eszembe, de majd még írok.
Én nem a férfiakat gyűlölöm! Ezt nagyon félreolvastad és értelmezted! Ha így lenne nem azon rinyálnék, hogy férfi akarok lenni :D Őket irigylem! A női létet utálom.
A felsoroltjaid közül pedig vitatkoznék a 3. ponttal. Nem, már a nőket sem sajnálják meg ha sírnak. Tőlük is ugyanazt az erőt várják el, akár munkahelyen (ez úgy gondolom érthető) akár párkacsolatban (egyszer-kétszer még oké, de ennél többször már el van hagyva a lány, mert hisztis). Ezt tapasztalom.
És lemaradt:
Igen tudom. Az itthoni helyzet miatt pontosan tudom. :(
34: Még mindig jobban megsajnálnak egy nőt ha sír, mint egy férfit (általában). A másik két pontomról mit gondolsz?
Amúgy pl. az irracionális gondolkodásmód nem csak amiatt lehet, hogy nő vagy. Ismerek én irracionálisan gondolkodó férfit, vagy racionálisan gondolkodó nőt is (bár utóbbiból sajnos keveset).
De akár úgy is gondolhatjuk, hogy mivel a nők minden szaron sírnak, mert érzékenyebbek, kevésbé jelentősebb, kevésbé foglalkoznak vele, mintha egy férfi sír. Mert ők azért többnyire erősebbek lélekben is, tehát tényleg nagy a baj. Erről mit gondolsz?
A másik 2 pontról...
A szépség relatív, tehát lehet hogy amit te átlagosnak gondolsz, azt én gyönyörűnek tartanám. Szóval nekem ez így nem állja meg a helyét. Ízlések és pofonok kategória.
A 2. meg már eléggé szélsőséges példa, hallomásból sem találkoztam ilyennel, kivéve a családi erőszakot, de abba szerintem ne menjünk bele, mert nem egy normál, alap viselkedési forma. Nem annak kéne jellemzőnek lennie.
Jajj ne. Azok nem férfiak, hanem a társadalom által eltorzított jellemek.
Itt valódi női-férfi szerepről van szó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!