Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, és egyfolytában a páromra irigykedem. Ez a kapcsolatunkat is mérgezi! Mit tegyek?
A női létnek csak hátránya van, akárhogy is nézem. Minél idősebb leszek, annál több női szarsággal szembesülök és egyre nehezebben viselem, hogy a sors így kicseszett velem. Már ha a barátomra nézek állandóan az jut az eszembe, hogy neki mennyivel jobb!
1. Nem menstruál. Nem görcsöl. Nem rázza a hideg. Nem változik egy sértődékeny, érzékeny sárkánnyá havonta egyszer.
2. Nem szenved az alig kiírtható hüvelygombás fertőzésektől. Merthogy ha elkapja is tünetmentes nála, naná.
3. Nem neki kell szülnie. Ami k*rvára fáj.
4. Nem ő terhes 9 hónapig. Nem szenved a nagy hasával, nem ő nem tud aludni, nem neki kell odafigyelnie hogy mi a szart eszik.
5. Neki a szex élvezet, semmi de semmi több. Nekem meg aggodalom -kiszakad a gumi, terhesség- és fájdalom - ha behatol, ha túl erősen csinálja (a szüzesség elvesztése is kiknek fáj csak??)
6. Az orgazmust is nőknek nehezebb elérni
7. Ha baleset történik az ágyban, és nem kéne gyerek, akkor is a nőnek kell felborítania a hormonháztartását a 72 órással (nyilván)
8. A párom pont nem, de rengeteg pasi még azért is képes rinyálni mert óvszert kéne húznia... Inkább a tablettákkal is a nő szenvedjen, hogy naponta gondoljon rá.
9. Ezekből következően abortusz és következményei. Míg a pasi vígan éli életét
10. Menstruációtól független hangulatváltozások
11. A férfi elvárja a nőtől: főzés, mosás, takarítás, gyereknevelés. A társadalom (+megélhetés) elvárja a nőtől: munka. A párja elvárja a nőtől: ne hanyagold el magad. Kösz b+.
12. Szőrtelenítés. Mindenhol.
13. Nőgyógyász évente egyszer. Minimum.
14. Rengeteg kellék, mütyür, szarság utazáshoz pl. (és itt nem a felesleges ruhakupacokra gondolok, hanem ilyenre, hogy betét, tampon)
15. Irracionális gondolkodásmód. Nulla gyakorlatiasság
16. Nehezebb munkát találni.
17. A nők egyfolytában fúrják egymást, pletykálnak, nyavalyognak, hisztiznek. A férfitársaság fényévekkel jobb.
18. Az utcán sem a férfiakat erőszakolják meg...
Biztos van még, egyenlőre ennyi jutott az eszembe.
A kérdés hogy mit tegyek? Hogy ne ezek jussanak eszembe akárhányszor a páromra nézek. Hogy ne mérgezze a kapcsolatunkat.
Én imádok nő lenni!
Nem is értem,hogy gondolkozhatsz így!Lehet nem épp a legjobb pasi mellett vagy.
A menstruációt észre se veszem,mosni,főzni imádok,a terhesség egy áldott állapot,amiben csak mi nők részesülhetünk,a hangulaton olyan,amilyet ÉN akarok (mert ugye fejben dől el minden),imádok kozmetikushoz járni,öltözködni,az óvszerrel soha nem kinlódtam,inkább szedek tablettát és még sorolhatnám!
NŐNEK LENNI JÓ!!!😃
Lakásrendezgetést én is szeretem, de ehhez nem kell feltétlenül nőnek lenni. Főzés, takarítás is oké. De nem úgy, hogy mivel a párom is dolgozik, én is, hogy ez is az én dolgom miután hullafáradtan hazaértem, ő meg megy szórakozni, stb, TV-zni ilyesmi.
Sminkelni pl. soha nem szoktam, ékszereket sem hordok, irritál az egész téma, és sokszor mégis ezen akadnak fenn, hogy miért nem? Ez is zavar.
A szülést meg nem úgy mondtam hogy kötelező, csak hogy általánosságban a férfiak egy idő után elvárják, és akarnak gyereket. Én emiatt a probléma miatt nem akarnám elveszíteni azt, akit szeretek.
Abban lehet valami, hogy boldogtalan vagyok. Többek közt emiatt is.
A lista meg jó ötlet, már én is gondoltam rá.... Csakhogy arra jutottam amire te.
1. Nem menstruál. Nem görcsöl. Nem rázza a hideg. Nem változik egy sértődékeny, érzékeny sárkánnyá havonta egyszer
Advil vagy más fájdalomcsillapító és testmozgás megoldja ezt.
Nálam bevált.
6. Az orgazmust is nőknek nehezebb elérni
Akkor én szerencsés vagyok, mert én elég könnyen "elmegyek", egymás után többször is, ami meg egy férfinak nehéz.
11. A férfi elvárja a nőtől: főzés, mosás, takarítás, gyereknevelés. A társadalom (+megélhetés) elvárja a nőtől: munka. A párja elvárja a nőtől: ne hanyagold el magad. Kösz b+.
Ez jogos, de én gyakran azt látom, hogy a nők kényeztetik el a barátjukat, férjüket. Én megmondtam barátomnak, hogy légyszi ezt meg ezt csináld meg, megcsinálja, gyönyörű sütiket süt, szebb rendet tart a szekrényében, mint én az enyémben. Igen, szoktunk kapni a külvilágtól primitív visszajelzéseket, sajnos ebben az országban még mindig ez szint, de ezen lassan lehet változtatni.
17. A nők egyfolytában fúrják egymást, pletykálnak, nyavalyognak, hisztiznek. A férfitársaság fényévekkel jobb.
Ez sem teljesen igaz. Dolgoztam férfiak között, egy nő volt rajtam kívül. A srácok állandóan nekem panaszkodtak egymásról, hallgatóztak, kibeszélték egymást. Barátom is szokott panaszkodni, hogy vannak aljas munkatársai.
18. Az utcán sem a férfiakat erőszakolják meg..
Férfiakat is megerőszakolnak, persze nem olyan nagy számban, mint nőket, csak a férfiak még jobban elhallgatják, mint a nők.
Bár most, hogy olvasgatom a pontokat, nekem inkább olyannak tűnik, mintha egy trollkodó férfi írta volna ezt ki, hangulatkeltésnek.
Azért úgy finoman rákérdezek: nincs valami oltári nagy probléma a kapcsolatotokkal?
A listád egy része egyébként egyszerűen nem igaz, másik része elkerülhető/áthidalható, harmadik része olyan, hogy a dolognak csak a rossz oldalát látod, a jót nem. Csak kisebb része az, ami tényleg hátrány.
Na jó, kifejtem, bár eredetileg csak röviden akartam válaszolni.
1. Tényleg nem menstruál, és nincsenek nála "piros napok". Egy férfi csak akkor válik irracionális állattá, ha épp kangörcse van... Mellesleg egy harmonikus kapcsolatban simán több, mint elviselhető az a havonta pár nehéz nap.
2. Nem, a férfiak egy jelentős részének nak más jellegű betegségekkel és problémákkal kell szembenézniük a nemi szervüket illetően.
3. Valóban, ez igaz. Bár azon szülésen átesett nők, akiktől erre rákérdeztem, mindegyikük azt mondta, hogy utána az az öröm, amikor a saját testében hónapokig fejlődő kisbabát a kezében tarthatja, feledtetett minden fájdalmat.
4. Ez kétségtelenül igaz. Bár amikor rákérdeztem, inkább azt ecsetelték, hogy mekkora boldogság terhesnek lenni, és csak mellékesen említették a negatív oldalát.
5. Ez meg tipikusan hozzáállás kérdése. Az, hogy te kifogtál egy emeletes nagy böszmen-t, az már bocs, de egyéni probléma. Talán a párválasztásnál szempontnak kellett volna lennie, hogy mennyire figyelmes veled szemben, és nem csak huszadrangú, felszínes marhaságoknak kellett volna jelentőséget tulajdonítani. Ugyanis aki jól csinálja, annak a szex öröm. A nőnek is. Persze, ha a pasas olyan, hogy neki aztán mindegy, hogy a nő mit érez, oszt' durrbele, a lényeg, hogy a pasas élvezze, akkor valóban, nem jó a szex. De hadd ne kelljen ecsetelnem, hogy normális körülmények között ez nem így megy.
Az is butaság, hogy csak az egyik félnek kell törődni/aggódni az esetleges nem kívánt terhesség miatt. (Az, hogy te egy felelőtlen tuskót választottál, az még nem ok általánosításra.)
6. Ez sajnos így van. Bár tudod, egy valódi férfi, aki tényleg szeret, az nem csak azt fogja nézni, hogy ő elspiricceljen, aztán már fordul is el aludni.
7. Igen, ez sajnos igaz. (Vagy pedig a nőnek kell megszülnie utána a gyereket, ha mégsem akarja a hormonháztartását megterhelni.)
8. Erre csak azt mondom: legyen az emberben egy kis tartás. Nem húzol gumit? Akkor nincs szex. És ennyi. Aki ELVÁRJA, hogy a másik taccsra tegye a szervezetét, annak inkább a lapáton a helye.
9. Nem kell kísérteni a sorsot. Nem szabadna lehetőséget adni egy nem kívánt terhességnek. Csak ezt sokan nem fogják fel, és némi manipuláció hatására egyből belemennek, mondván "velem nem történhet baj".
10. Igen, ez így van...
11. Talán valódi FÉRFI mellett kéne megállapodni nem holmi önző suttyó mellett.
12. Nem mindenki követeli meg.
13. Ez is igaz.
14. Azért az az 1 darab kellék, amit felsoroltál, messze áll a rengetegtől.
15. Ez nem több, mint egy buta előítélet. A racionalitás és a gyakorlatiasság nem nemfüggő.
16. Ez is igaz, bár igaz, lassan, de a társadalmunk ilyen tekintetben jó irányban változik.
17. Ezek felszínes, kisarkított általánosítások. Lehetne mondani mindkét nemre példát és ellenpéldát is.
18. Azért én tudok férfit ért erőszakról, bár kétségtelen, hogy a nők nagyobb veszélynek vannak kitéve.
Végül: ha neked a párodra nézve ezek ugranak be, akkor valami elég nagy gáz van nálatok. Azt kéne felkutatni, hogy ezt mi váltja ki, és vagy így, vagy úgy, de tenni ellene.
A férfilét nehézségei címszavakban:
- állandó teljesítménykényszer, versengés
- a társadalom az várja el, hogy érzelem-mentes gépek legyenek
- családfenntartás (pénzügyek) és szabadidő közti egyensúly megteremtése
Ezeket csak azért írtam le, mert nem minden olyan fekete-fehér, ahogy te leírod. Vagy pl. ma már a női emancipáció eljutott oda, hogyha egy nő mondjuk valami férfias munkába akar elhelyezkedni (pl. villanyszerelő, mérnök, stb.), akkor azt támogatják, sőt vagánynak tartják, de ha ugyanez a férfiaknál van (ápoló, óvodapedagógus, stb) akkor ő nevetség tárgya lesz, megkérdőjelezik szexuális orientációját stb.
Ja, bocs teljesen elolvastam, a válaszodat is, ne haragudj a troll jelzőért.
Amúgy - és most nem a nőket akarom hibáztatni - de én azt is látom, hogy sok anya baromira elkényezteti a fiát és így "adja tovább" a barátnőnek, aki meg rendesen szív emiatt.
Hú, kicsit lemaradtam.
Minden választ köszönök eddig! dolus directus külön.
Sajnos tényleg lány vagyok, nem trollkodó férfi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!