Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért? Miért csinálják ezt az...

Miért? Miért csinálják ezt az emberek? Miért ilyen rossz az emberek természete?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval az történt hogy tegnap volt az egyik osztálytársam születésnapja.Elmentünk diszkóba iszogattunk kicsit beszélgettünk táncoltunk.Én még nem voltam diszkóba(kivéve ami az általános iskolában volt).Kimentünk és egyszer csak egy fiu ok nélkül belémköt.Semmit se mondok neki belémköt.Odajön oldalrahiv és szó nélkül megüt.Olyan rosszul esett hogy nem csináltam semmit csak próbáltam jól érezni magam a diszkóba nem kötekedek senkivel normális vagyok,és csak ugy ideüt.Megkértettem volna ha kötekedek vagy valami és ugy üt ide.Ez most mire volt jó?Eégsz nap rosszul érzem magam.Nincs kedvem semmihez.Csak az jár az eszembe hogy miért?

Előre is köszönöm a válaszokat!

17/F

#verekedés #bunyó #kötekedés #rossz emberi természet
2015. dec. 20. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Hát még pelyhes seggű vagy, nem sokat mászkáltál még.
2015. dec. 20. 19:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem jófej lehetsz, nekem annak tűnsz, nem érdemled meg hogy beléd kössenek
2015. dec. 20. 19:54
 13/17 zgyzgy ***** válasza:

Szerintem ha nem vagy nagydarab, vagy harcművész, akkor nem kellene ilyen szar helyekre járnod, hogy diszkó, stb.

Oda gyűlik a söpredék.

2015. dec. 20. 20:24
 14/17 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Azért, mert fa*zok. Gyökerek és agresszívek, élvezik elnyomni a gyengébbeket. Jó magam vagyok a tökéletes példa, nincs olyan hely ahová el tudnék menni, hogy ne kössenek belém. Egész életemben így volt és most is ugyanígy van, de valahogy még sem tudom megszokni. Azt sajnos nehezen tudjuk kiküszöbölni, hogy egyből ne kössenek belénk, bár azon javíthatunk, hogy mikor már benne vagyunk a szarban hogyan reagáljunk. Csak tudnám én is hogy. Vannak ilyen gyenge jellemű/kinézetű emberek és mintegy 'céltáblaként' létezünk. Viszont itt az volna jó, ha a fagyi visszanyalna.
2015. dec. 20. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Feszültség levezetés, alkohol. Én sem vagyok egy agresszív ember, de megfelelő mennyiségű ital után, sikerül elérnem az agresszív állat szintet (az alkohol és a feszültség együtt: az ital föloldja az önkontrollt, ami a harag kirobbanását akadályozná).
2015. dec. 20. 23:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne járj ilyen söpredék közé. Nem a te hibád. Íratkozz be harcművészetre, sosem késő. Nem az te hibád.
2015. dec. 21. 08:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. dec. 21. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!