Miért? Miért csinálják ezt az emberek? Miért ilyen rossz az emberek természete?
Sziasztok.
Szóval az történt hogy tegnap volt az egyik osztálytársam születésnapja.Elmentünk diszkóba iszogattunk kicsit beszélgettünk táncoltunk.Én még nem voltam diszkóba(kivéve ami az általános iskolában volt).Kimentünk és egyszer csak egy fiu ok nélkül belémköt.Semmit se mondok neki belémköt.Odajön oldalrahiv és szó nélkül megüt.Olyan rosszul esett hogy nem csináltam semmit csak próbáltam jól érezni magam a diszkóba nem kötekedek senkivel normális vagyok,és csak ugy ideüt.Megkértettem volna ha kötekedek vagy valami és ugy üt ide.Ez most mire volt jó?Eégsz nap rosszul érzem magam.Nincs kedvem semmihez.Csak az jár az eszembe hogy miért?
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/F
Na hát ennyi. Majd legközelebb beversz neki.
Amúgy szokj hozzá, hogy vannak gyökerek akik ezt élvezik, ettől érzik nagynak magukat. Ha kis növésű vagy, elég valószínű hogy beléd fognak kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!