Nem szemétség ez kicsit?
Figyelt kérdés
A barátommal együtt élünk és említettem neki párszor,hogy szeretnék egy kiskutyát.Mindig kijelentette,hogy szó sem lehet róla,nem jöhet kutya a házba,így nagy csalódások közepette teljesen feladtam a dolgot.Tegnap volt a születésnapom és nagy meglepetésemre egy kiskutyával állított haza.Nagyon örültem neki,de megkérdeztem tőle,hogy akkor miért beszélt le róla mindig?Azt felelte,hogy mindent megad amit igazán szeretnék,csak ki kell várni a megfelelő pillanatot.Nagyon boldog vagyok most,de nem volt kicsit szemét dolog annyiszor elkeseríteni,ha mindvégig meg akarta venni nekem?2015. dec. 19. 23:14
1/8 anonim válasza:
Nem volt szemétég, ha előre elmondja akkor hol a meglepetés?
2/8 anonim válasza:
Ugye szivatsz? Komolyan elnek ilyen lanyk a Földön?
3/8 anonim válasza:
Hát veled se lehet egyszerű együtt élni, hallod! :D Nem akart kutyát. A te kedvedért mégis belement. Meggondolta magát, nem hogy örülnél és értékelnéd, hogy ilyen. Ha a kákán is csomót keresel, akkor biztos elűzöd magad mellől, szóval az ilyen gondolatokat véletlen se mond ki hangosan!
4/8 anonim válasza:
annyira emlékeztetsz egy ismerősömre...és az ilyeneket ugrálják körbe a pasik
5/8 anonim válasza:
Kérlek, add át őszinte részvétem a párodnak...
6/8 anonim válasza:
Tudod eddig bizott abban, hogy lesz egy gyereketek. Most erröl lemondott. Dajkáld a kutyát!
7/8 anonim válasza:
Az ember jobban örül annak, amire nem számított, amiről végleg lemondott, és mégis hozzájut. Talán ő is tudta
8/8 anonim válasza:
Az a szemétség, amit te művelsz ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!