Dédnagyanyám halála után tudtam meg, hogy tartozik neki a szomszéd, de nem adta meg. Szemétség ez?
Dédnagyanyám meghalt és a pénztárcájában találtunk egy cédulát,amire azt írta fel,hogy a szomszéd tartozik neki 30ezer forinttal,de nem adta meg a mai napig se.
A szomszédtól kölcsönkértem a motoros fűnyíróját,hogy dédnagyanyám kertjébe levágjam a füvet és elkért tőlem 3ezer forintot,a benzinköltség miatt.
Ez még azelőtt volt,hogy a tartozásról tudtam volna.
Szóval a mai napig nem adta meg a tartozást.
Ti szólnátok neki a tartozás miatt?
Nem gerinctelenség,hogy nem adta meg a tartozást,csak azért mert meghalt a dédnagyanyám??
Honnan tudod, hogy nem adta meg? Lehet, hogy ez már egy régi cetli, csak ott maradt a nagyi tárcájában.
Szerintem ezt így utólag kár firtatni. Senki sem tudja bizonyítani a saját igazát, szóval inkább ne vesszetek ezen össze.
Nem. Kinek adta volna meg? A halott nagyinak?
3000? jó nagy terület lehetett
Tudta,hogy meghalt,ott volt a temetésén.
A másik meg, "kinek adta volna meg,a halott nagyidnak?".
Jó kösz szépen,mondjuk a rokonoknak.
Ha mondjuk tartozok a banknak és meghalok,akkor a leszármazottaknak kell fizetnie a tartozást,ott sincs sz hogy a halállal a tartozás is semmissé lesz.
Nem 500 forintról beszélünk.
Ha nincs képe beismerni a tartozást,akkor nem fogom felemlegetni,neki kéne.
Tényleg honnan tudni, hogy nem fizette vissza??
Tudom, hogy nem kis összeg. Nekünk 50 ezerrel tartoznak, de annyit se mond, hogy bocsi, várjunk, fel se veszi a telefont.
Más meg kettő millióval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!