Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dédnagyanyám halála után...

Dédnagyanyám halála után tudtam meg, hogy tartozik neki a szomszéd, de nem adta meg. Szemétség ez?

Figyelt kérdés

Dédnagyanyám meghalt és a pénztárcájában találtunk egy cédulát,amire azt írta fel,hogy a szomszéd tartozik neki 30ezer forinttal,de nem adta meg a mai napig se.

A szomszédtól kölcsönkértem a motoros fűnyíróját,hogy dédnagyanyám kertjébe levágjam a füvet és elkért tőlem 3ezer forintot,a benzinköltség miatt.

Ez még azelőtt volt,hogy a tartozásról tudtam volna.

Szóval a mai napig nem adta meg a tartozást.

Ti szólnátok neki a tartozás miatt?

Nem gerinctelenség,hogy nem adta meg a tartozást,csak azért mert meghalt a dédnagyanyám??

2015. szept. 2. 13:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
A szomszed nem tudhata, hogy meghal a nagyi....
2015. szept. 2. 13:16
 2/19 anonim ***** válasza:
Gerinctelenség, de így utólag már nem lovagolnék rajta. :-/
 3/19 anonim ***** válasza:
Persze szólnék neki, csak azért is, hogy tudjon róla, hogy tudom. Ha jóban vagytok, csak finoman, hogy mi a helyzet. Ha rosszban lesztek, akkor felemlegetném neki minden találkozásunkkor. De valószínű megadni már nem fogja.
 4/19 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nem adta meg? Lehet, hogy ez már egy régi cetli, csak ott maradt a nagyi tárcájában.

Szerintem ezt így utólag kár firtatni. Senki sem tudja bizonyítani a saját igazát, szóval inkább ne vesszetek ezen össze.

2015. szept. 2. 13:18
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem. Kinek adta volna meg? A halott nagyinak?

3000? jó nagy terület lehetett

2015. szept. 2. 13:18
 6/19 anonim ***** válasza:
3000? Mekkora a terület?
2015. szept. 2. 13:21
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
K9övetelhetitek ám a pénzt, mert nem csak a tartozás öröklődik, hanem a követelés is!
2015. szept. 2. 13:23
 8/19 A kérdező kommentje:

Tudta,hogy meghalt,ott volt a temetésén.

A másik meg, "kinek adta volna meg,a halott nagyidnak?".

Jó kösz szépen,mondjuk a rokonoknak.

Ha mondjuk tartozok a banknak és meghalok,akkor a leszármazottaknak kell fizetnie a tartozást,ott sincs sz hogy a halállal a tartozás is semmissé lesz.

Nem 500 forintról beszélünk.

Ha nincs képe beismerni a tartozást,akkor nem fogom felemlegetni,neki kéne.

2015. szept. 2. 13:26
 9/19 anonim ***** válasza:
Azt irtam, nem tudhatta, hogy meghal a nagyi es nem azt, hogy meghalT! Szoval nem arra jatszott, hogy majd ugysem kell visszaadnia a penzt, igy szerintem nem gerinctelensegbol csinalja. Csak ezt akartam irni az elso hozzaszolasommal.
2015. szept. 2. 13:30
 10/19 anonim ***** válasza:

Tényleg honnan tudni, hogy nem fizette vissza??

Tudom, hogy nem kis összeg. Nekünk 50 ezerrel tartoznak, de annyit se mond, hogy bocsi, várjunk, fel se veszi a telefont.

Más meg kettő millióval...

2015. szept. 2. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!