Beteges, ha egy lány szomorú, mert nem vásárolhat?
Figyelt kérdés
Régebben jobban álltunk anyagilag, havonta tudtam venni egy-egy ruhadarabot. Most egy ideje lassan több a kiadás, mint a bevétel, ezer éve nem vettem semmit. Olyan elhanyagoltnak érzem magam, és szomorú vagyok.
(kevés ruhám van)
21l
2015. dec. 19. 20:53
11/12 anonim válasza:
Könyörgöm kislány, véleményt kértél, és nekünk meg ez a véleményünk. Nem kötelező, hogy egyezzen a tiéddel!!!
Ha eleve azt érzed, hogy nem beteges, akkor mi a fenének tetted fel a kérdést? Talán visszacsatolást és megerősítést vártál a saját életedre? Akkor viszont súlyos önbizalom hiányban szenvedsz, azt is jó lenne kezeltetni!
12/12 anonim válasza:
ui.: egyébként meg az is elég gáz, hogy a boldogságod egy külső dologtól függ, hogy pl. vehetsz-e ruhát vagy sem. Mert ha ez nem teljesül, lásd, nem tudsz magadnak ruhát venni, akkor máris padlót fogsz és boldogtalan vagy. Elég szomorú, hogy a boldogságot egy ruhavásárlástól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!