Beteges, ha egy lány szomorú, mert nem vásárolhat?
Figyelt kérdés
Régebben jobban álltunk anyagilag, havonta tudtam venni egy-egy ruhadarabot. Most egy ideje lassan több a kiadás, mint a bevétel, ezer éve nem vettem semmit. Olyan elhanyagoltnak érzem magam, és szomorú vagyok.
(kevés ruhám van)
21l
2015. dec. 19. 20:53
2/12 anonim válasza:
Dolgozz többet, másodállás és akkor tudsz vásárolni. :D
3/12 anonim válasza:
A vásárlással szerintem csak kompenzálni szeretnél valamit.
Egyébként meg egy beteges vásárló vagy. A pénzedet arra költöd, amire akarod, de elsők a közös prioritások.
"kevés ruhám van" = gondolom kb 100 ruhád van és nincs mit felvenned.
Ja, és az már elég gáz, ha már attól érzed magad elhanyagoltnak, hogy nem vehetsz egy göncöt a boltból.
Egy pszichológiai eset vagy.
4/12 A kérdező kommentje:
van 2 szoknyám, 2 nadrágom, 6-7 felsőm, és egy pulcsim. Igen, biztosan pszichológia eset vagyok 100 ruhával -.-
2015. dec. 19. 21:42
5/12 anonim válasza:
Ram is hatassal van ha egy jo ideig nem vehetek ruhat:)
6/12 anonim válasza:
Oké, hogy alig van ruhád, de ha korábban tudtál venni sok ruhát akkor azokkal mi lett?
7/12 A kérdező kommentje:
nem vettem sokat. havi 1-2 darabot, azért van most csak ennyi
2015. dec. 19. 23:53
8/12 anonim válasza:
Beteges és szánalmas is. Én ha évente veszek új cuccot.
9/12 A kérdező kommentje:
ahh, nem gondoltam volna, hogy még így is ilyen sok lesz az irigy...
2015. dec. 19. 23:56
10/12 Szila Zoltán válasza:
Nem az.De nem muszáj követni a fogyasztói társadalmat. ))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!