Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jobbak nálam mások?

Miért jobbak nálam mások?

Figyelt kérdés
úgy gondolom nem vagyok egy bányarém. sőt, többen mondták, hogy szép vagyok, volt már fiúm is, nem egy. de az idők során egyre jobban elvesztettem az önbizalmam. mintha nem is léteznék! van par barátom azt csá. az osztály háromnegyede talán a nevemet is alig tudja. a facebookot nem használom sokat, nem lógok egész nap a neten, talán ez az oka. csak chatelni járok fel. mindegy. de miért van az, hogy a profil képemre kapok negyven lájkot, más ronda meg r.bancos, vagy csak sima bányarém csajok meg százakárhányat? én rengeteget nevetek, mindig vidám vagyok, de mégse érdeklek senkit. talán mert nincsenek nagy melleim, nem visítozom az öltözőben vagy nem is tudom, vannak csendes óráim..mi lehet a baj? kezdem utálni magam. mások szerint furcsa vagyok. aranyos, szép, meg minden, de furcsa. pedig tényleg nem vagyok se depis, se nagyon szürke. oké most hülyének néztek

2013. okt. 2. 20:47
 1/4 Mirk ***** válasza:

Miért kell, hogy mindenki rád figyeljen? Van pár barátod, szerintem ennyi épp elég.

Te azt szeretnéd, hogy a te képeidet is száz akárhányan lájkolják? Ha igen akkor a gondolkodásoddal van baj.

Ha tényleg népszerűségre vágysz akkor mondjuk tegyél valamit ami okot adhatna rá. Nem, nem kell az öltözőben visítani és bugyi nélkül iskolába járni, egészen másra gondoltam. Valami értelmesre. Mondjuk, csinálj valami értelmeset, amiben sok munkád fekszik és amiért felnézhetnének rád a többiek. Választási lehetőségeid, mint a tenger: sport, zene, művészet.

2013. okt. 2. 20:53
 2/4 Vree ***** válasza:

Nehogy már a Facebook lájkokon múljon az önbecsülésed... :D

Szerintem többet kéne foglalkoznod a valódi teljesítményekkel, és kevesebbet a felszínes dolgokkal mint a külső meg hogy mindenki körülugráljon. Első egyébként jól leírta.

Ha az osztályabn nem vagy népszerű akkor két dolgot tehetsz:

1. próbálj jobban belefolyni a közösségi dolgokba. Hívj el véletlenszerűen egy szimpatikus lányt beszélgetni vagy suli után/nagyszünetben futni/büfébe/moziba/akármi. Szervezz szülinapi bulit. ÉRDEKLŐDJ irántuk, jegyezd meg hogy épp mi van velük, és tartsd számon, különösen ha az illető is kicsit magányosabb valamiben - biztosan értékelik.

Egyébként mivel az osztályok véletlenszerűen, vegyesen kerülnek össze, abszolút nem garantált hogy olyanokkal kerülsz össze akik hozzád hasonlóak. Ha ez nem jön össze vagy magadat változtatod meg, vagy sulin kívül keresel olyanokat akik kijönnek veled.

2. Sz*rd le őket - pár éven belül új suliba (gimnáziumba, fősuliba, aztán munkahelyre stb. kerülsz. Előbb utóbb elég felnőtt leszel hogy te mondhasd meg hogy kikkel akarsz együtt lenni.

Hogy miért lennél "furcsa" azt látatlanban nem tudom megmondani, mivel nem írtál róla/magadról semmit.

2013. okt. 2. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

kezdem utálni magam - itt a hiba

miert varod el masoktol, hogy kedveljenek, amikor onmagadat sem birod?

Eloszor onmagaddal kell megbaratkoznod, es ez majd kisugarzik a kulvilag fele is es masok is szeretni/kedvelni fognak, es nem fognak furcsanak talalni. De eloszor onmagaddal kezdd!

2013. okt. 2. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:

simán éretlen vagy,ha mások elismerése,véleménye befolyással lehet az önbecsülésedre.

nagyravágyó vagy,de produktum felmutatása nélkül akarsz elismerést.

szóval ideális vv celeb lehetnél.

2013. okt. 3. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!