Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hiszem mindig azt, hogy...

Miért hiszem mindig azt, hogy mások mindenben jobbak nálam és én csak a 2. lehetek mindig?

Figyelt kérdés
Ez bármire vonatkozik...18L
2009. szept. 8. 07:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kevés az önbizalmad.Nem kellene mindig másokhoz hasonlítgatni magadat.Örülj,ha valamiben eredményes vagy,még ha nem is a legjobb.Nem lehet mindernki mindig elsó.
2009. szept. 8. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A saját boldogulásoddal törődj,ne másokhoz mérd magad.Van aki második is szívesen lenne-vagyis vannak olyan emberek,akiknek a te helyzeted irígylésre méltó
2009. szept. 8. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet nagyon sokszor a családjából hozza az ember. Nem írtál erről semmit, tehát nem is tippelnék össze-vissza, de a testvéreiddel való viszonyod például ludas lehet benne. Ha egyke vagy, akkor ha volt a szüleidnek abortusza, az is számíthat ilyenkor. (Ilyenkor "Ő" egy olyan meg nem született testvér, akivel lehetetlen versenyezned, pláne ha időben előtted jött, de a dolgok alakulása folytán nem születhetett meg.)

Ezek csak egy egyszerű ötletek, még megérzésnek sem mondanám. Ha komolyan izgat a kérdés, akkor javaslom a módszert, amivel dolgozom: [link]

2009. szept. 8. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de már beletörődtem. Megpróbálom kihozni magamból a maximumot, aztán lesz, ami lesz :) Amit írt az egyik válaszoló, hogy egy testvér miatt alakulhatott ez ki, az érdekes, mert nekem mindig a nővérem volt a példaképem, olyan akartam lenni, mint ő. Ha egy rajzfilmben volt egy szimpatikus karakter, akkor azt vele azonosítottam, ha volt egy tipikus vsztes, akkor azt meg elneveztem magamról. A mai napig nem tudok határozottan viselkedni, ha ő a közelemben van, egyszerűen zavar a kisugárzása.
2009. szept. 8. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!