Driver14 kérdése:
Hány éves korig normális barbibabákkal néha játszani? 14f
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 01:45
2/7 anonim válasza:
Először 0-11-ig, aztán felnőtt korban a gyerekeddel.
3/7 anonim válasza:
Fiúként egyáltalán nem "normális", de ez ne izgasson téged. Ha lányról van szó, akkor is azzal játsszon, amivel csak akar, legfeljebb érdemes titokban csinálni ezt, hogy ne nyújtson támadási felületet a sokszor igen kíméletlen kortársai számára.
4/7 anonim válasza:
Attól függ mit játszol vele. Én 12 éves koromtól dugattam őket...de fésülgetni stb. elég gáz..
5/7 A kérdező kommentje:
hát csak néha előveszem őket. kicsiként sokat játszottam velük a barátnőimmel. igazából mivel csak lány barátaim vannak így elég sok lányos játékom is van. amúgy öltöztetem meg fésülgetem meg randira készítem fel xD tudom h gáz....
2015. dec. 15. 17:19
6/7 anonim válasza:
Kérlek, kérlek, ha neked ez megnyugtató, fel ne add azért, mert más szerint ez gáz!
Viszont tartsd titokban, különben súlyos támadásoknak teszed ki magadat. És lányoknak se áruld el.
7/7 Kisboltos válasza:
Én 19 éves fiú létemre még évi egyszer kétszer előveszem a legóimat és játszok. Nagyon megnyugtat, és ilyenkor felidéződnek bennem a régi idők emlékei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!