Mitől gondolom ezt? Lehetséges az ilyen? Egyáltalán normális vagyok?
Teljesen normális vagy!
"A világgal az a baj, hogy az ostobák holbiztosak mindenben, az intelligensek pedig tele vannak kételyekkel!"
>Betrand Russel<
Szerintem te nem vagy se meleg se transzszexuáis, csak tájékozatlan. Először is nem meleges, ha lelkizésre vágysz egy fiúval, ezt úgy hívják, hogy a legjobb barátod. És a melegek nem lányok vagy nem lányosak, és nem nyafognak meg lelkiznek egész nap. Ja, és a lányok sem. Nem vagy meleg, mert lányba vagy szerelmes, és sose értem az olyan kérdéseket, hogy "meleg vagyok, ha nem a zöld hanem a sárga kocsikat szeretem?" - akkor vagy meleg, ha fiúk tetszenek, és ezen nem változtat az se, ha fejkendőben kötögetsz. Szerintem nem vagy lány, csak irigykedsz. Ez olyan, mint amikor egy lány szívesen fiú, hogy ne kelljen menstruálnia, vagy mert valami szimpatikus neki a fiúlétben. De ettől még nem igazából fiú. Én szívesen élnék Finnországban, de nem vagyok lélekben finn. Ha tényleg transzszexuális lennél, szerintem az ennél összetettebb lenne, és nem ilyeneket mondanál, hogy a lányok mázlistábbak, hanem úgy érzenéd, az vagy, függetlenül attól, ki szerencsés.
"mértékben ellentettjét érzi ennek irántam-->mivel ő megteheti,hisz lány,s gyönyörű,akárkit választhat "
Ez meg butaság. Nem azért teheti meg, mert lány, hanem mert gyönyörű. Mint ahogy te sem azért nem teheted meg mert fiú vagy, ahnem mert állítólag csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!