Normális ha ezt gondolom a jövőmről?
14 éves vagyok és azt gondolom a jövőmről hogy egyedül szeretnék élni, barátok, barátnők nélkül, tehát egy napon abból állna hogy elmegyek dolgozni, hazajövök, eszek, játszok, internetezek, tv-t nézek, alszok, esetleg azt csinálom amit nagyon szeretek, másnap egész nap az ágyban feküdnék, interneteznék, jókat ennék, amit szeretek azt csinálom, esetleg utazgatnék és ennyi.
Tehát én teljesen egyedül akarok élni, úgy hogy bárkivel beszélnem, foglalkoznom kéne.
Ez nem is nehéz. Csak jó állásod legyen. Nem kiemelkedő fizetésű, csak olyan havi 300,000. Bár ha magadnak elkészíted az ételt meg magadnak bevásárolsz akkor 200,000 is elég lesz. Egyszerűen fenntartható ez az életszínvonal.
Na de dugni nem akarsz?
Én is ugyan ezt akarom csinálni...
Elköltözök majd egy kis házba és annyiból áll majd 1 napom hogy dolgozok, hazamegyek, kimegyek biciklizni aztán lefekszem.
Most is magamnak való vagyok akkor valószínűleg később is az leszek.
16/f
Pénzem lesz havi 300-400 ezer, de szerintem nem fogom meggolndolni magam. Emberek nélkül szeretnék élni.
Utolsó: legalább nem én vagyok az egyetlen
"Pénzem lesz havi 300-400 ezer"
14 éves koromban engem is ezzel kábítottak, majd felnőttem, kiléptem a munkaerőpiacra és láttam, hogy egy rakás sz@rkupac az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!