Gondolom szokásos sztori: 15 éves vagyok, s nem csinálok semmi hasznosat. Ti mit csináltok?
Egész nap otthon vagyok, vagy suliban. Ismerősökhöz ritkán megyek át, inkább otthon vagyok. Számítástechnika, programozás foglalkoztat (egy szóval kocka vagyok, de nem a gémer fajta). Sovány vagyok, akármennyir, akármit eszek nem hízok. Gyúrnom kéne mivel nem sportolok semmit. Ráadásul lusta is vagyok.
A korombeli fiúk mit csinálnak? Azon kívül hogy bandáznak, isznak, buliznak? Minden nap ismerősökkel lógtok? Minden nap van vmi programotok?
15/f
Én az egész középiskolás éveimet így töltöttem. Te legalább értesz vmihez.
20/F
Hasonló voltam, csak felfedeztem egy nagyobb dolgot, amit érdemes csinálni, szervezni az ellenállást...
Viszont ez teljesen normális, azt csináld, amihez van kedved. Ha dögleni van, akkor azt. :)
Hát nem sok köze van annak hogy nem tudsz hízni ahhoz, hogy izmosodni se tudsz akkor. :D
A lényeg hogy ne add fel! Ha kell heti hétszer csináld.
Netről tudsz edzéstervet is lesni, amit súlyzóval lehet.
Ezekmellett fontos hogy a fekvőtámaszt, meg az alap gyakorlatokat se hanyagold el :)
Érdemes fehérjéből többet bevinni, és ha kitartó vagy akár 1 hónap alatt már látszódni fog az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!