Normális, hogy emiatt bűntudatom van? Mit tegyek?
Fel kellett hívjam a kórházat, de akkor nem tudták az orvost kapcsolni. Most nemrég felhívtam őket megint, várnom kellett, majd amikor kapcsolták az orvost, a fülemhez tettem a telefont és véletlen kinyomódott!
Most mindig az van a fejemben, hogy most biztos azt hiszik, hogy szórakozok velük, meg tudják a telefonszámomat, stb.
Azóta már megoldottam a dolgot a kórház felhívása nélkül is (ismerősöm segített), de most valahogy nagyon bűntudatom van. :(
Ők nem foglalkoznak ennyit vele. Letudják annyival, hogy a hívó megunta, lerakta. Hívogatják őket nélküled is épp elegen.
Emiatt butaság görcsölni.
És az orvos még bele is szólt, hogy haló!
Remélem nem jegyezték meg a telefonszámom. :\ 2-szer hívtam őket előtte, de nem tudták kapcsolni az orvost.
Nem hiszik, hogy szórakoztál velük.
Bármikor előfordulhat, hogy megszakad.
Fogalmuk nincs kinek a száma, annyi szám hívja őket folyamatosan, hogy nem is nézik vissza. Akinek fontos hogy beszéljenek velük, azok addig hívják őket, amíg fel nem veszik újra, és kész. Pl ha van 5 nemfogadott hívásuk, nem fognak visszahívni senkit emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!