Normális ez a súly?
Szeretek enni, bár nagyon sok ételt nem szeretek.. De amiket igen, azokat nagyon és nem vonom meg magamtól az édességeket sem.. 12 éves vagyok, 151 cm és 41 kg (ha a sulis orvosi mérleg igazat mond). Gondoltam már rá hogy egy kicsit fogynom kéne , de sosem sikerült annyira, mivel a családom nem a magas és vékony kategóriába tartozik, tehát az adottságoktól nehéz elszakadni :). Szóval rájöttem, hogy nem kell fogynom, jó ez így.. Viszont a barátnőim néha tesznek enyhe jelzéseket arra, hogy egy kicsit fogyhatnék. (Nálunk az átlag centi az 155 -160 ezért alacsonynak számítok)
Normálisan sportolok (heti 3 kemény atlétika edzés)
Szerintetek fogynom kéne vagy jó ez a súly? Csináltam már teszteket, és azok azt írták, legalább 50 kilónak kéne lennem, de úgy el sem akraom képzelni magamat... :/
Egyébként nem vagyok az a kifejezett lúzer, és nem piszkálnak, csak néha megjegyzik.. Kb a közép és a népszerűbb kategória között vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!