Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesít mikor...

Titeket nem idegesít mikor valaki nem a jelenlegi korát mondja, hanem öregíti magát mindig 1 évvel?

Figyelt kérdés
Szóval ha fél év múlva lesz csak 20 éves, akkor már most annyinak mondja magát, vagy vannak akik úgy fejezik ki hogy "4 hónap múlva leszek húsz". Ez mégis mire jó? Én a szülinapom előtti napon is azt mondom hogy jelenleg mennyi vagyok, hiszen ezt kérdezik, nem azt hogy mennyi leszek majd egyszer. Mondjuk már nem vagyok tini, hogy idősebbnek akarjak tűnni, de régebben sem csináltam ezt.
2015. dec. 13. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Ajj, ezt én sem értem, én is utálom magam öregíteni. Meg a tudatot is, hogy öregszem. De nesze nekem, egy hét és 22. De nem baj, addig úgyis mindenkinek 21-et mondok :D
2015. dec. 13. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
én azért szoktam öregíteni magam, mert az az 1 hónap az egyáltalán nem számít már.
2015. dec. 13. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Édesanyám az ellenkezőjéről vélekedik azt mondta, hogy az ő korában a nők már letagadni szokták, így ő inkább felfelé KEREKÍT és nem hazudik, ami inkább pozitív dolog. Mellesleg nem tartja cikinek a korát. 54 éves, de én is már 55-nek mondom ellenben én 22 vagyok és nem 23. :D
2015. dec. 13. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem őszintén nem érdekel.
2015. dec. 13. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Szerintem azért a szülinap előtt egy nappal már túlzás a fiatalabbik életkor mondani. Én mondjuk úgy szoktam, mivel tavasszal születtem, hogy az év végéig a már betöltött koromat mondom, januártól meg azt, hogy ennyi vagy annyi leszek. Pedig nem vagyok már tini, 28 vagyok (most még :D ), de januártól tuti úgy fogom mondani, hogy nemsokára 29 leszek. Nem tudom miért, így szoktam meg. Egy-két napom meg tényleg nem múlik semmi, ugyanúgy kibújhattam volna anyámból 15-én is, mint 16-án, nem oszt, nem szoroz :D
2015. dec. 13. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy idő után már inkább megmondod a kérdezőnek, hogy melyik évben születtél, mert hirtelen magad sem fogod tudni pontosan.
2015. dec. 13. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, elég gáz ha valakit ilyen baromság idegesít fel.

Most ha úgy nézzük, az életkor is csak egy viszonyított dolog, mint az idő. 1:55 percnél sem azt mondod hogy 1 óra van, hanem hogy mindjárt 2, vagy percre pontosan határozod meg. Akkor miért baj, ha az életévekben is próbálják meghatározni, ki hogy áll?

Az ég meg kék, az nem idegesít?

2015. dec. 13. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem is idegesít.
2015. dec. 13. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: szerintem azt mondta a kérdező, hogy idegesíti, nem az, hogy felidegesíti.
2015. dec. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!