Mit gondoltok arról, hogy akik a rockerséget választják azok nagy része csak ki akar törni a jelenlegi helyzetéből?
Pl nekem nem tudom mikor tetszett meg a rock zene nyers kifejézősége, de már nagyon régóta hallgatom, és utánna jött az ötlet, hogy az öltözékemet is hozzáillesztem ehhez a stílushoz.
Van egy haverom aki mindigis megvetette ezt az egészet és ha hangosan hallgattam mondta hogy kapcsoljam ki ezt a szemetet. Aztán most egy hónapja, egy lány hatására teljesen kifordult magából. Kemény rockot hallgat, és még ő magyaráz nekem hogy ez meg ez milyen jó szám (holott ezeket utálta).
Már be is ruházott kiegészítőkre meg ruhákra, már egy csomó cucca van. Én meg csak lesek, hogy amíg nekem ez évekig tartott addig ez neki pár hét alatt sikerült.
Sosem volt feltünősködő, meg amúgy is nagyon változtstni akart, de kicsit irritáló, hogy ezen a fősulin ahol vagyunk a rockereknek kiforrott körük meg helyük van. És kért, hogy mutassam már be ott a baráti körömnek, aztán a múlt alkalommal megpróbált lejáratni előttük, de szerencsére ezek értelmes srácok, és levágták a dolgot.
Szóval értem én hogy magát keresi, még mindig, de ne úgy csinálja már hogy kitúr a helyemről. Bocs kicsit hosszú lett
20f
Hát jah.
15 évesen bohóckodni belefér, de 20 évesen ne nyomorékoskodjatok már.
Hallgasd, de nem kell feketébe öltözni meg zenekaros pólót hordani....
Sokra képesek a férfiak egy nő kegyeiért. Legalábbis a haverodat illetően.
Akinek valami hozzátartozik az életéhez, illetve hozzá kell, hogy tartozzon, az az élete része marad, mindegy, mikor jön a "nagy bumm", a többi elmúlik idővel. Egyébként is a rockzene mindig hozzátartozott a lázadáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!