Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van önbizalomhiányom?

Miért van önbizalomhiányom?

Figyelt kérdés

Nem tudom, konkrétan mi bajom magammal, és azt se tudom, mit kéne magamon megváltoztatni.

Már levágattam a hajam, pár napig szebbnek éreztem magam, mára viszont már megint szörnyen.

Ugyanez az élet többi részén is.

Mit tehetnék?

22l

2015. dec. 12. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Megdoblak egy Varázslattal :) : Pontosan kövesd a lépéseket mert csak akkor történi meg a varázslat. 1.lépés meny a tükörhöz vagy valahonét szerez egyett. 2. lépés Mond utánam a varázslatot ami segit neked :Magamban nagyon tetszik hogy ....... , és soha többé nem leszek önbizalom hiányos mert nem vagyok luzer.(ezt minden nap mond el ahogy fel kelsz de a pontokra mindig mást helyetesits be . Remélem segit üdv:Egy mágikus boszorkány aki varázslataival megment mindenikt.
2015. dec. 12. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok mondjuk nagyábol tudom mik a bajaim magammal. A szöveged elég felületes mert hát nem sok háttérinfót ad úgy mint barátok kapcsolatok vagy simán h milyen ember is vagy. Lehet egyszerüen csak unatkozol keress valami amivel lefoglalhatod magad vagy éppen valakit aki az életed lehet. Nekem ez utobbi segített annyiban h a melkasomon tátongó üres lyuk azóta befort és már nem is látom az életet sötéten mint az elött. De a megoldás röviden a változtatás zökkenj ki minnél több dologbol csinálj olyan dolgokat amiket amugy nem persze nem drasztikus dolgokra utalok hanem kis aproságokra amitől úgy érezheted h ez más mint a többi nap.
2015. dec. 12. 22:54
 3/3 anonim válasza:
Ez az önbizalom hiány sok emberrel előfordul. Az egyik barátnőm is ugyan ezzel küzd. Segítettem neki, mondtam tanácsokat és mindenben mellette állok. De valahogy ő sem tudja elhinni hogy szép és legyen egy kicsi önbizalma is. Nem tudom ilyenkor mit kell tenni, csak hidd el hogy tökéletes vagy, és másokkal meg ne foglalkozz!
2015. dec. 13. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!