Miért van önbizalomhiányom?
Figyelt kérdés
Nem tudom, konkrétan mi bajom magammal, és azt se tudom, mit kéne magamon megváltoztatni.
Már levágattam a hajam, pár napig szebbnek éreztem magam, mára viszont már megint szörnyen.
Ugyanez az élet többi részén is.
Mit tehetnék?
22l
2015. dec. 12. 22:02
1/3 anonim válasza:
Megdoblak egy Varázslattal :) : Pontosan kövesd a lépéseket mert csak akkor történi meg a varázslat. 1.lépés meny a tükörhöz vagy valahonét szerez egyett. 2. lépés Mond utánam a varázslatot ami segit neked :Magamban nagyon tetszik hogy ....... , és soha többé nem leszek önbizalom hiányos mert nem vagyok luzer.(ezt minden nap mond el ahogy fel kelsz de a pontokra mindig mást helyetesits be . Remélem segit üdv:Egy mágikus boszorkány aki varázslataival megment mindenikt.
2/3 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok mondjuk nagyábol tudom mik a bajaim magammal. A szöveged elég felületes mert hát nem sok háttérinfót ad úgy mint barátok kapcsolatok vagy simán h milyen ember is vagy. Lehet egyszerüen csak unatkozol keress valami amivel lefoglalhatod magad vagy éppen valakit aki az életed lehet. Nekem ez utobbi segített annyiban h a melkasomon tátongó üres lyuk azóta befort és már nem is látom az életet sötéten mint az elött. De a megoldás röviden a változtatás zökkenj ki minnél több dologbol csinálj olyan dolgokat amiket amugy nem persze nem drasztikus dolgokra utalok hanem kis aproságokra amitől úgy érezheted h ez más mint a többi nap.
3/3 anonim válasza:
Ez az önbizalom hiány sok emberrel előfordul. Az egyik barátnőm is ugyan ezzel küzd. Segítettem neki, mondtam tanácsokat és mindenben mellette állok. De valahogy ő sem tudja elhinni hogy szép és legyen egy kicsi önbizalma is. Nem tudom ilyenkor mit kell tenni, csak hidd el hogy tökéletes vagy, és másokkal meg ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!