Ha lenne 100. 000Ft-od mit csinálnál vele?
Kifizetném belőle a bukott krediteket :'D
21/F
Félre raknám.
Jelenleg dolgozok havi 45-50 ezer ft a fizetésem,hiába szüleimmel élek,ennyiből 1000 ft-ot nem tudok félre rakni. Muszáj elköltenem,anyuméknak segítek. Kutyámra költök más egyéb hasznos dolgokat veszek.Most elkezdtem rajzolni, kaptam ajándékba egy rajztanfolyamot,aztán arra is veszek ebből egy kicsinyke pénzből némi ceruzát hozzá,meg oda is be kell járni utazás is pénz.
Karácsonyi ajándékokba fogok még beszállni egy kicsivel.
De ha adnának most 100 ezer ft-ot,hogy itt van költsd amire szeretnéd,akkor vennék 1-2 nadrágot,pólót,pulcsikat és egy új téli kabátot is.
Kutyámnak csináltatnék egy teljes körű kivizsgálást idős korban évente ajánlott,tavaly volt kivizsgáláson csak.Minőségi sampont vennék neki,meg új tálkákat.
Jobb ajándékokat kapna mindenki karácsonyra.
23/L
Eltenném az egyetemmel kapcsolatos költségekre és vennék 1-2 embernek karácsonyi ajándékot.
Ha azonnal el kéne költenem, akkor egy minőségi bakancsot, ami nem megy szét és ázik be 2 hónap alatt. Pár olcsó, akciós könyvet. Meg talán egy nagyobb monitort filmnézéshez és egy HDD-t.
23F
Az épp aktuális hobbimra költeném, mikor mi, pl gitár, szintetizátor, akvárium, lakásba egy szép bútor, dísztárgyak, ez-az amaz..
Rég szerettem volna egy hegymászós dzsekit - azok elég drágák - és most találtam egy sí dzsekit ami le volt értékelve. Nagyon tetszett, megvettem és örülök neki.
Így el tudnám költeni hamar.
na jött a szokásos havi keretem + egy kicsi (88e Ft)
vettem 4G képes telefont 35-ért, még 3-4 a függetlenítés + fólia és kb 40-ben megállok :)
a maradékot meg beosztom a hónapra, meg a karácsonyra :)
ha hozzáteszem a 12-t, hogy a kérdésben szereplő összeg kijöjjön akkor pont kijönnek az ünnepek + a kajapénz a hónapra :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!