Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnál, ha rengeteg...

Mit csinálnál, ha rengeteg pénzed lenne? Hova mennél, mit néznél meg, miket próbálnál ki?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:

1. Egy részét betennem a bankba kamatozni :D

2. Nagyon sokat járnék lovagolni es amilyen lovas felszerelés nincs vagy lehetne jobb minőségű azt vennék :D

Es egy lovat is :D

3. Nagyon-nagyon kertes-medencés házba költöznék, aminek csodás a kilátása :D

Es ha ugy van akkor közel lenne a lovarda , ahol a lovam lenne :D

4. Legalább meg 1 kutyám lenne a jelenlegin kívül :D ( border collie lenne)

5. Adományoznek

2015. jún. 26. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:

* nagyon-nagy

:D

2015. jún. 26. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:

- megszüntetném az éhínséget

- az összes műanyagot kiszedetném az óceánokból/tengerekből

- adományoznék szervezeteknek az állatok megmentésére

- és az összes ilyen problémát...

-nekem nincs szükségem a pénzre, csórónak születtem, de eltudom fogadni.

2015. jún. 26. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
If I have high enough money, I'll go to America, and see everything. I'll take a lots of selfie..:p
2015. jún. 26. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha milliárdokról beszélünk, akkor pár milliárd menne államkincstári papírokba. Ha mondjuk beteszek egy milliárdot, az is éves szinten hozna nekem 90 milliót, vagyis a "havi fizetésem" 7,5 millió lenne. Értelemszerűen ha nagyobb összegről beszélünk, még több jönne.

Másik részéből pedig társasházakat építenék frekventált helyeken. A maradékból pedig vennék valami drága sportkocsit (mondjuk Audi R8 cabriót), és bejárnám egész Európát. Ha ez megvolt, akkor pedig irány a távol-kelet.

De oda már lehet, hogy inkább lakó-teherautóval ( Mercedes Zetros Expedition) mennék. Vagy csináltatnék valamelyik buszgyárral egy lakóbuszt. Még nem tudom.

Svájcban, vagy Ausztriában meg vennék egy nagyobb vadászkastélyt, ahova vennék fel lecsúszott, de dolgozni akaró embereket. Ezt a koszfészket meg szeretném minél előbb itt hagyni.

2015. jún. 26. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
elköltenék 100 milliót ruhákra az andrássy úton
2015. jún. 26. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Átoperáltatnám magamat sovány göndör hajú néger nővé, dolgozzanak meg a sebészek a pénzükért:)

40-es kopasz,kövér pasi vagyok

2015. jún. 26. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es bearanyoztad a napomat rég nevettem ekkorát :DD

Egyrészét betenném a bankba nyitnék egy vállalkozást amerikában (ezáltal könnyedén megkapnám az állampolgárságot is ugyebár mert ha pénzt viszel be az országba nem keveset akkor szívesebben is fogadnak)

Vennék egy nagy luxus apartmant San Franciscoban

És utazgatnék szebbnél szebb helyekre (meg jó sok pénzt adnék a szüleimnek és a nővéremnek)

2015. jún. 26. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Elenyésző töredékét elkölteném az eszközeimre, és mehet a zeneipar.
2015. jún. 27. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!