Az egyik haverom gyökérnek gondol, mert nem iszom. Voltunk együtt kocsmába és én csak üdítőt ittam, mostanában nem iszom. Ott cikizett, szarul esett. Csajok előtt is beégetett. Te mit csinálnál?
Nem lehet, hogy csak viccelődött és túl komolyan vetted?
Mi is mindig csesztetjük egymást a haverokkal ha valaki épp nem iszik, de ez csak amolyan ugratás, senki nem veszi komolyan.
Keresnék értelmesebb embereket.
Már ha nem csak heccelt, azt mi is szoktuk egymással, de jó esetben mindkét fél leveszi, hogy poén.
Ha meg a csajok szerint ciki, hogy nem iszol... hát nem tudom, én a helyedben igényesebb lennék ebben a tekintetben is. :D
Amúgy meg a legjobb válasz, hogy gyógyszert vettél be, nem iszol rá. Vannak retardáltak, akik nem értik, hogy csak úgy épp nem akar inni az ember. :D
Mondd meg neki, hogy neked még van agysejted, ami pusztulni tud.
Mondjuk a csajokról is megvan a véleményem. Én is nő vagyok, és én biztos rájöttem volna a szituációban, hogy a barátod a hülye, és meg is mondtam volna, mi köze hozzá, és mit éget. nehogy már az ő életstílusa legyen egyedül jó. nem vagyok antialkoholista vagy ilyesmi, de nem szeretem, amikor valaki kicsúfol valakit csak azért, hogy igazolja a saját cselekedetét, és mások meg csatlakoznak. Ha legközelebb előfordul, egyszerűen nevezd primitívnek. Nem kedves szó, de beválik.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!