Szituációs játék, mit csinálnál ha? (lent a folytatás)
Mit csinálnál, ha elmennél bevásárolni egy nevesebb, de kisebb üzletbe (legyen ez drogéria vagy élelmiszer), veszel pár terméket, fizetsz és az eladó több ezerrel(2-3-4) többet ad vissza figyelmetlenségből. Te éppen albérletre, karácsonyi ajándékra, bármire spórolsz, ez az összeg elég nagy segítség lenne, de közben tudod, hogy ő megszívja ha nem szólsz neki. A becsületes éned győz, holott tudod, hogy neked ettől rosszabb lesz,de neki jobb, vagy az egoistább éned, aki megtartja?!
Kíváncsian várom a válaszokat :)
Szmét lszek: tudod, ki adná vissza.
Egye meg, amit főzött - pedig alapból mindent visszaszolgáltatok (pénztárca, iratok, táska, stb.) hiány nélkül.
Én nem rég voltam ilyen helyzetben :D
5 ezerrel többet adott volna vissza szóltam.
Van gerincem nem kell más pénze még ha rá vagyok szorulva akkor sem
Én rögtön visszaadnám. Nem szorulok rá arra hogy ilyen módon lopjak. Még ha ez klasszikusan nem is minősül annak akkor is az én szemembe az.
Nekem az alapelvem hogy míg tisztességes az ember addig semmit sem kell megbánnia. Ehez tartanám magam.
Adná vissza a 3,14csa. Ha 500e nettóm, és az eladó jó csaj lenne, na akkor talán megfordulna a fejemben, hogy szólni kellene neki... De tudod mit! Akkor sem!
Ha figyelmetlen, akkor fizesse meg!
Nekem se mondják azt, hogy ejnye bejnye, ha a munkámban elrontok valami, hanem egyből levonják a 25e jó teljesítésit 0ra! Elég csak 1 picike hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!