Mire kéne gondolnom? Találtam a párom táskájában egy melltartó papír Cimkét. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 17:28
11/15 anonim válasza:
Ennyire nem lehetsz idió... naív. Mégis mire kellene gondolnod? Nyilvánvalóan nem a kismanók pottyantották oda, meg nem is egy hajszál, ami csak úgy véletlenül is odakerülhet: a párod ringyója üzent így neked, hogy tudj róla.
12/15 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. "Drágám, amikor kivettem a táskádból a cuccodat, találtam egy melltartócimkét, ami nem az én méretemre szól. Itt van ni! Van ötleted, hogy kerülhetett oda?". Veheted viccesre is. "A következő szeretőd olyan legyen, mint én és akkor itthonról is viheted a melltartókat, nem kell pénzt adnod érte". Szóval kérdezz és kiderül...
14/15 anonim válasza:
Idiota kollegak hulye vicce is lehet.
15/15 anonim válasza:
mondjuk a boltban reklámszatyorban adják a cuccot, nem natúr b'sszák a táskádba, így nem tud átragadni a táskára se. szerintem a párod nem hűtlen, csak bolti szarka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!