Normális ha féltékeny vagyok az LB-mre?
Nem tudom, hogy férfi létemre hogy jutottam ide :o
Mindenesetre ízlések és pofonok, van, aki a nagyot, van aki a kicsit szereti, nem kell elborulni ilyesmik miatt, a genetikát nem te tervezed be és hidd el a műtétek se vezetnek semmire (a legtöbb férfi jobban szereti a nem mű melleket)... az meg, hogy másnak mutatja magát, mint amilyen az ő dolga, mindenesetre idézném kicsit romantikus és szerelem terén konzervatív barátom véleményét: "Azt hinnéd a csomag mögött sok chips van, aztán félig sincs... kit akarnak átverni? Mondja azt, hogy ennyi vagyok, de ne lötyögjön a melle a nagy kosárba az istenért." - ez is olyan ellenszenv, mint amit az átlag nő a mai páwák láttán érez. Egyetértek vele. Az LB, BF, GF dolgot pedig szerintem érdemes törölni a szókincsedből :)
(Akinek tetszel annak úgyis azért tetszel, aki most vagy, nem aki lenni akarsz, kivéve ha most akarsz leszokni a heroinról, imponáló, amikor valaki saját javára akar változni és nem mások miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!