Xma kérdése:
Ti, hogy szerettek olvasni? Digitálisan vagy inkább papír alapon könyvből?
Figyelt kérdés
A digitális könyveket én személy szerint jobban kedvelem olcsóbb, kényelmesebb csak egy probléma van, hogy nem birja a szemem egy idő után .2014. febr. 4. 21:52
1/25 anonim válasza:
Én jobban szeretek neten olvasni, nekem bírja a szemem, LCD kijelzőn szoktam olvasni. Én azért szeretek ott olvasni, mert ilyenkor nem érzek felelősséget, hogy ezt kötelességem végigolvasni. Csak addig olvasom, amíg érdekel.
3/25 anonim válasza:
E-könyveket sokkal jobban,mivel ha van időm naponta kb. kiolvasok két könyvet.. szóval,nincs annyi pénzem rá,meg helyem sem pakolni őket, a legjobb megoldás egy e-book olvasó! Külföldről lehet rendelni kb.15 000 Ft-ért,és olyan képernyője van,ami ugyan olyan,mint egy papírkönyv,nem rongálja a szemet. Mikor kibontottam a dobozból,azt hittem van rajta még egy papír :) !
4/25 anonim válasza:
Könyvből. Nem csak azért mert nem birja a szemem hanem mert megvan az a gyermekkorom (nekem) fillingje :)
6/25 anonim válasza:
Szerintem is jó dolog, sok könyvet meg lehet találni a neten és nem kerül semmibe. Bár én kevésbé szeretek így olvasni, nekem kicsit kényelmetlen. Hiába vihetem ezt is magammal, a suliban nem vehetem elő a gépem, de a könyvet könnyen tudom hurcolászni és bárhol, bármikor tudok belőle olvasni. Meg a szemem sem kedveli annyira, de rövidebb részeket, ha keresek valamit hasznát veszem, kötelező olvasmányoknál is. Tehát a nyomtatott könyvet jobban szeretem, de mint már írta előttem valaki, bennem van, hogy el kell olvasnom és nem is mindig merem megvenni a könyvet mert talán mégsem tetszik annyira, digitálisan ez a probléma ugye, nem merül fel.:)
7/25 anonim válasza:
Nos, én már könyvet rég vettem a kezembe, viszont bulvárhíreket szeretek olvasni, és hát, ha megveszek egy Blikket, Bestet, akkor rajtam is ott a kényszer, hogy olvassam ki az utolsó betűig, mert különben csak felesleges pénzkidobás volt. Meg ha már egyszer megvettem, ne rakjam úgy a kukába, hogy csak a felét olvastam el.
Ez azonban időigényes is, mégis lelkiismeretí-furdalásom lenne, ha nem tenném.
Szóval tényleg egyszerűbb számomra is a neten elolvasni a híreket, bár sokkal valódibb, emberibb élmény egy újságot lapozgatni. A tapintása, a finom illata - kell az a léleknek. :) De mégis ritkán veszek, mert spúr vagyok.
8/25 anonim válasza:
Laptopon szoktam olvasni és nekem szerencsére nem zavarja a szemem. Azért 1-2 könyvet elolvasok évente, főleg ha nem találom meg sehol a neten.
9/25 anonim válasza:
ha nem bírja a szemed az LCD-t, akkor vegyél e-book olvasót, a kindle is 30-40 körül van már, kis összehasonlításként, nekem a legutolsó szemüvegem 120ezer volt ;)
10/25 anonim válasza:
Könyv... valahogy én tartózkodom az ilyen új fajta elektronikus kütyüktől. Nem muszáj ezrekért megvenni, be lehet szerezni könyvtárból, vagy ismerőstől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!